Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Ιταλία
Μπορντώ AOC & Medoc
Μπορντώ δυτική όχθη
Μπορντώ αριστερή όχθη
Βουργουνδία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ουίσκι
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Κονιάκ - Brandy
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Αξεσουάρ
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
0 αξιολογήσεις
Παράδοση σε 24 ώρες
ΚΡΑΣΙ ΜΠΛΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ΕΡΥΘΡΟ 2019 750ML
ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ
ΕΡΥΘΡΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑΟΥΣΑ
  • ΚΡΑΣΙ ΜΠΛΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ΕΡΥΘΡΟ 2019 750ML
  • ΚΡΑΣΙ ΜΠΛΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ΕΡΥΘΡΟ 2019 750ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 8.50 € 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
ΚΡΑΣΙ ΜΠΛΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ ΕΡΥΘΡΟ 2019 750ML
(142009038)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ισορροπημένο, μαλακό, γεμάτο και φρουτώδες, με αρώματα των μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας. Ένα κρασί καθημερινό και ευχάριστο.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Ισορροπημένο, μαλακό, γεμάτο και φρουτώδες, με αρώματα των μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και βανίλιας. Ένα κρασί καθημερινό και ευχάριστο. 
Ποικιλίες : Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
Τύπος κρασιού : Οίνος ερυθρός 
% αλκοόλ : 13.5% 
Φύλαξη - Παλαίωση : 5-7 έτη 
Μέγεθος φιάλης : 750 ml 
Παραγωγός : Κυρ Γιάννη 
Οινοποίηση : Εφαρμόζεται προζυμωτική εκχύλιση στο σταφύλι, σε θερμοκρασία 10°C και παρουσία αδρανούς αερίου, η διάρκεια της οποίας κυμαίνεται από 2 έως 5 ημέρες ανάλογα με την ποιότητα της πρώτης ύλης. Η θερμοκρασία ζύμωσης είναι 20-24°C. Η ποιότητα της φαινολικής ωρίμανσης της πρώτης ύλης και κυρίως των γιγάρτων είναι αυτή που καθορίζει τη διάρκεια παραμονής του γλεύκους με τα στέμφυλα (όσο πιο ώριμη τόσο αυξάνεται η μακρόχρονη παραμονή). Επιδιώκουμε την αύξηση της λιπαρότητας με την εκτέλεση batonnage των ελαφρών οινολασπών με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα. Ένα ποσοστό του χαρμανιού υφίσταται εξέλιξη σε δρύινο βαρέλι. Η επιτέλεση της μηλογαλακτικής ζύμωσης γίνεται στο 100% του όγκου του χαρμανιού. Tο κρασί εμφιαλώνεται και ηρεμεί στη φιάλη για 1-2 μήνες. 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο
0.00 €

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List


Τι θα θέλατε να προσθέσουμε / βελτιώσουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
  
1. Προσθήκη προϊόντων super market
2. Γραφιστική ανανέωση
3. Καλύτερη εξυπηρέτηση
4. Φθηνότερες τιμές
5. Προσθήκη και άλλων brands