ΚΡΑΣΙ DOMAINE D'EUGENIE VOSNE ROMANEE CLOS D' EUGENIE 2017 ΕΡΥΘΡΟ 750ML 142009023

Εξαντλημένο
O Francois Pinault, όταν θέλει να αγοράσει κάτι σε μια οινοπαραγωγική περιοχή, πάντα θα αγοράσει κτήμα, και όχι οινοποιείο, και μάλλον θα αγοράσει το καλύτερο που υπάρχει προς πώληση μάλιστα, θα έχει την υπομονή να περιμένει μέχρι κάτι πολύ καλό να πάει προς πώληση.
Το Domaine Rene Engel ήταν ένα από κορυφαία κτήματα σε όλη την Βουργουνδία. Ο Rene Engel είναι στο πάνθεον των μύθων του Pinot Noir, μαζί με τύπους όπως ο Henry Jayer. Δυστυχώς, και ο γιος αλλά και ο εγγονός του Rene έφυγαν από κοντά μας τραγικά νωρίς και έτσι η οικογένεια αποφάσισε, το 2006, να πουλήσει τα κτήματα-διαμάντια.
Ο Pinault δεν έχασε στιγμή, αν και περίμενε πάνω από δεκαετία για αυτή την κατάλληλη στιγμή, και έτσι γεννήθηκε το Domaine d’ Eugenie (ντε Γιουζινί). Έξι κρασιά συγκλονιστικά, ύμνοι του Pinot Noir. Ο Rene Engel, είναι σίγουρα κάπου εκεί ψηλά, με γιο και εγγονό, και σίγουρα είναι ήρεμοι.

% αλκοόλ : | 12% |
Τύπος κρασιού : | Οίνος ερυθρός AOC Vosne Romanee |
Γλυκύτητα : | Ξηρό |
Περιοχή : | Burgundy, Cote de Nuits, Γαλλία |
Παραγωγός : | Domaine d'Eugenie |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ DOMAINE D'EUGENIE VOSNE ROMANEE CLOS D'...
Περισσότερα -
ΣΑΛΟΠΕΤΑ HELLY HANSEN WET SUIT SALOPETTE ΜΑΥΡ...
Περισσότερα -
CANON POWERSHOT N BLACK
Περισσότερα -
HOODIE ELLESSE SEPPY SGC07488 ΜΩΒ (S)
Περισσότερα -
ΣΛΙΠΑΚΙ SLOGGI LIGHT COTTON HIPSTER ΡΟΖ ΑΝΟΙΧ...
Περισσότερα -
ΑΜΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΦΑΝ RUSSELL ATHLETIC SLEEVELESS J...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ SALOMON X ULTRA LTR GTX ΓΚΡΙ ΣΚΟΥΡΟ
Περισσότερα -
ZAMONIA LINDWORM POET HEYE 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ NOSTOS ROMEIKO ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ 2021...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ VIDIANO ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΓΑΒΑΛΑ ΛΕΥΚΟ 750ML
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |