Ποικιλίες |
Cabernet Sauvignon 65%, Merlot 19%, Cabernet Franc 13%, και Petit Verdot 3%. |
Γλυκύτητα |
Ξηρός |
Μέγεθος φιάλης |
750 ml |
Σοδειά |
1997 |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος |
16 - 18°C |
Περιοχή |
Saint Julien |
Θέση Ταξινόμησης |
Deuxiemes Crus (Δεύτερης κατάταξης) στην περίφημη κατάταξη του 1855 |
Αμπελώνες |
Αμπελώνες συνολικής έκτασης 97 εκταρίων με τυπικό έδαφος της ευρύτερης περιοχής. |
Οινοποίηση |
Τρύγος με το χέρι βέβαια και η ζύμωση λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Τα κρασιά ωριμάζουν για 18-20 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Πριν την εμφιάλωση γίνεται η διάγαυση με ασπράδι αυγού |