\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ
(108035651)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το βιβλίο "Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια" έχει γραφτεί με τη σημερινή του μορφή για δύο κυρίως λόγους: Δίνονται στατιστικά στοιχεία της έκτασης των θερμοκηπίων στις κυριότερες μεσογειακές ευρωπαϊκές χώρες. Στη συνέχεια παρουσιάζεται η γεωγραφική κατανομή τους στις διάφορες περιοχές της χώρας και δίνεται η έκταση που καταλαμβάνει η καλλιέργεια του κάθε λαχανικού στα υψηλά θερμοκήπια και χαμηλά σκέπαστρα και επομένως διαφαίνεται η σημασία που έχει το κάθε λαχανοκομικό είδος για εκτός εποχής παραγωγή. Τέλος, γίνεται μια ενημέρωση σχετικά με τους κατασκευαστικούς τύπους των θερμοκηπίων που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα και σχόλια για την εφαρμογή θέρμανσης κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας. Στο κύριο μέρος του βιβλίου παρουσιάζεται με αρκετές σημαντικές λεπτομέρειες η καλλιεργητική τεχνική εννέα λαχανικών (τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, αγγουριά, κολοκυθιά, καρπουζιά, πεπονιά, φασολιά και μαρούλι) τα οποία καλλιεργούνται σήμερα στην Ελλάδα μέσα σε διαφόρων τύπων θερμοκηπιακές κατασκευές και τα οποία έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη οικονομική σημασία για τον τόπο. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|