Η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ 108088344
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Στην παρούσα Σειρά με τίτλο «Παναγίες των Ελλήνων» περιλαμβάνεται σύντομη, αλλά υπεύθυνη παρουσίαση της ιστορίας των πιο γνωστών, και αγαπητών στους Έλληνες, εικόνων της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Η αγάπη και η τιμή που αποδίδεται σ αυτές γίνονται φανερές όταν συμβεί να εκτεθούν σε προσκύνηση στην πρωτεύουσα η άλλες ελλαδικές πόλεις.
Τότε διαπιστώνεται πόση είναι η ευλάβεια ακόμα και των θεωρούμενων κοσμικών ανθρώπων, που «στήνονται» σε «ουρές» τεράστιες προκειμένου να ασπασθούν την ιερή εικόνα, να αποθέσουν ενώπιον της Θεοτόκου ένα λουλούδι, να ανάψουν το κερί τους και κυρίως να της εκμυστηρευτούν «εκ βαθέων» τα προβλήματα, τις ικεσίες η το «ευχαριστώ» και την ευγνωμοσύνη τους για κάποια θαυμαστή επέμβαση στη ζωή τους.
Διότι γνωρίζουν ότι η «Δέσποινα του κόσμου» είναι η «ελπίς και προστασία των πιστών», δεν παραβλέπει τα αιτήματά τους και μεσιτεύει για «τα καλά και συμφέροντα των ψυχών» τους, χωρίς να αφήνει κανένα να φύγει από κοντά της «κατησχυμένος».
| Εκδότης : | ΣΑΙΤΗΣ |
| Σελίδες : | 47 |
| ISBN : | 978-960-487-032-5 |
| Σχήμα : | 13Χ9 |
| Σειρά : | ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ |
| Μήνας έκδοσης : | Απρίλιος |
| Έτος έκδοσης : | 2011 |
Είδατε πρόσφατα
-
Η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ
Περισσότερα -
ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
Περισσότερα -
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
Περισσότερα -
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Περισσότερα -
ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Περισσότερα -
Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Περισσότερα -
ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ
Περισσότερα -
Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ
Περισσότερα -
ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΔΙ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ
Περισσότερα -
PASSPORT POUR DELF A3*CORRIG/V
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


