Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ 108038628
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Σ' ένα λιβάδι της Πενσιλβάνια ένας νεαρός πυροσβέστης από τη Βοστώνη κι ένας ευέξαπτος χαρτοπαίκτης υποχρεώνονται να ξαναχτίσουν έναν πέτρινο τοίχο του δέκατου πέμπτου αιώνα.
Για τον Τζιμ Νας όλα άρχισαν όταν κληρονόμησε ένα μικρό χρηματικό ποσό κι έφυγε απ' τη Βοστώνη σ' αναζήτηση μιας "ελεύθερης" ζωής. Περιπλανιέται για κάμποσο σ' όλη την Αμερική πηγαίνοντας από το "τίποτα στο πουθενά" περιμένοντας απλώς πότε θα του τελειώσουν τα χρήματα, ως τη στιγμή που γνωρίζεται εντελώς τυχαία με τον Τζακ Πόντσι, έναν απένταρο νεαρό με ζωηρή ιδιοσυγκρασία κι ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του. Οι δυο τους, με τα τελευταία χρήματα του Νας, μπλέκονται σ' ένα παιχνίδι πόκερ με δυο εκκεντρικούς πλούσιους και διακινδυνεύουν τα πάντα σ' ένα χαρτί.
Η κατάληξη τους στο λιβάδι εκείνο της Πενσυλβάνια είναι θέμα καθαρής τύχης. Όμως στα έργα του Πολ Όστερ η τύχη είναι μια ισχυρή και συνεχώς μεταλλασσόμενη δύναμη, που άλλοτε παίρνει την μορφή ατυχήματος κι άλλοτε τη μορφή μιας ανηλεούς εξέλιξης. Έχουμε ακόμα να κάνουμε μ' έναν κόσμο ωμής συναλλαγής και τιμωρητικών διαθέσεων, τον οποίο τελικά εξαγνίζει ο Νας με τη λαχτάρα του για δικαιοσύνη και την ικανότητα του γι' αγάπη.
| Εκδότης : | Σ. Ι. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ |
| Μετάφραση : | ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΡΗΣ |
| Σελίδες : | 236 |
| ISBN : | 960-208-510-X |
| Σχήμα : | 14Χ21 |
| Έτος έκδοσης : | 1995 |
Είδατε πρόσφατα
-
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
Περισσότερα -
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ JACK & JONES 12151639 JPSTPAUL ΧΑΚΙ
Περισσότερα -
ASLANIS HOME, SWEET DREAMS ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ
Περισσότερα -
ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ NEF-NEF DRITTO PESHETERRY ENGLISH ...
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ DISNEY 05, RATATOUI...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GT-1000 13 GS ΜΑΥΡΟ/ΚΟΡΑΛΙ
Περισσότερα -
ΚΟΥΡΤΙΝΑ MAISON BLANCHE ΓΑΖΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΤΟΙΜΗ 1...
Περισσότερα -
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ TEORAN VANCOUVER 08 ΜΠΕ...
Περισσότερα -
ΚΟΥΒΕΡΤΟΡΙΟ KING SIZE KENTIA STYLISH DELIA 10...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


