Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ 108074955
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Στο βιβλίο επιχειρείται μια πρώτη προσέγγιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που εκδηλώθηκε στις αρχές Φθινοπώρου 2008 στην Αμερική, δρομολογώντας εξελίξεις όχι μόνο στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά κυρίως στο γεωπολιτικό - εξελίξεις των οποίων το μέγεθος είναι αδύνατον να εκτιμηθεί επί του παρόντος. Το κύριο βάρος της ανάλυσης δεν δίδεται τόσο στην οικονομική πλευρά, όσο στην πολιτική διάσταση της κρίσης (με την έννοια της στενής διαπλοκής της οικονομικής συμπεριφοράς με τη μητροπολιτική στρατηγική), η οποία κατά κανόνα διατηρείται στη σκιά ή θεωρείται δευτερεύουσα.
Ο διπλός χαρακτήρας της κρίσης και κυρίως η πολιτική στρατηγική της Αμερικής, η οποία επηρεάζει βαθύτατα και άμεσα την Ελλάδα, ανιχνεύεται στα τέσσερα άρθρα του γνωστού μεγαλοεπενδυτή Τζ. Σόρος, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας στα τέλη Φεβρουάριου του τρέχοντος έτους.
Η πολιτική ανάλυση ολοκληρώνεται με την περιγραφή του ιστορικού και πνευματικού ήθους της αμερικανικής μητρόπολης, η οποία φέρει και το κύριο βάρος της εν εξελίξει οικονομικής κρίσης.
Είδατε πρόσφατα
-
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Περισσότερα -
Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟ...
Περισσότερα -
ΧΟΚΟΥΣΑΙ
Περισσότερα -
ΣΤΕΡΦΑ ΓΗ
Περισσότερα -
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΜΟΣ 2
Περισσότερα -
ΓΑΛΗΝΗ
Περισσότερα -
ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΩ ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΩ
Περισσότερα -
ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑΣ
Περισσότερα -
ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘ...
Περισσότερα -
ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


