Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ 108211507

Παράδοση σε 4-6 μέρες

Η Λέντα, μια νεαρή γυναίκα, θέλει να λυτρωθεί από τις ανασφάλειες και τα τραύματα που της έχει δημιουργήσει η οικογένειά της. Αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρό της και να ανοίξει ένα μικρό βιβλιοπωλείο στη Βενετία.
Στο μεταξύ, ένας μαύρος γατούλης ονόματι Ερίνι, γεννημένος σε διαμέρισμα, ξαφνικά βρίσκεται στον δρόμο και πρέπει να αρχίσει μια καινούρια ζωή ως αδέσποτος στα βενετσιάνικα καλντερίμια.
Η Λέντα και ο Ερίνι φαίνεται πως είναι γραφτό να συναντηθούν. Το μικρό βιβλιοπωλείο, όμως, δεν είναι όπως τα άλλα, μα ένα μέρος προστατευμένο, μαγεμένο. Μια μέρα, γκρεμίζοντας έναν τοίχο από τούβλα, η Λέντα ανακαλύπτει κρυμμένη μια παμπάλαια και πολύ ιδιαίτερη βιβλιοθήκη. Στα ράφια της φιλοξενούνται βιβλία ξεχασμένα, χαμένα και έργα που σπουδαίοι συγγραφείς είχαν μόνο ονειρευτεί αλλά δεν είχαν γράψει ποτέ: Γκόγκολ, Αριστοτέλης και Μπωντλαίρ.
Ένα βράδυ, η Λέντα ανακαλύπτει πως το μυστικό δωμάτιο είναι και μια πύλη που, τις νύχτες, της επιτρέπει να κάνει αναπάντεχες συναντήσεις: να περπατά με τον Φιόντορ Ντοστογιέφσκι στους χιονισμένους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης της εποχής του ή με τον Τζάκομο Λεοπάρντι στα ανηφορικά σοκάκια του Ρεκανάτι των αρχών του δεκάτου ενάτου αιώνα.

Είδατε πρόσφατα
-
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ
Περισσότερα -
Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΙΕΡΕΙΑΣ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |