ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ 108149263
Εξαντλημένο
Τα κείμενα που έχουν συγκεντρωθεί σε αυτόν τον τόμο, έχουν αποκλειστικό θέμα τα βιβλία, τα έντυπα βιβλία και τον κόσμο τους, τον πολιτισμό που γεννιέται και περιστρέφεται γύρω από αυτούς τους άξονες.
Η συγγραφέας, μια φανατική των βιβλίων, μοιράζεται τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της που σχετίζονται με βιβλία που διάβασε. Τα φυσικά μέρη του βιβλίου (ράχες, εξώφυλλα, αυτιά), οι τόποι που διακινούνται (βιβλιοπωλεία, εκθέσεις, παζάρια, καρότσια), οι βιβλιοθήκες και οι τρόποι φροντίδας των βιβλίων (ταξινόμηση, συντήρηση), οι συνήθειες των αναγνωστών (υπογραμμίσεις, αφιερώσεις, αποκόμματα) αναδύονται από τις σελίδες και γίνονται πρωταγωνιστές.
Τα βιβλία και ο κόσμος τους είναι μέσα σε όλα και πάνω από όλα. Πρόκειται για ένα βιβλίο αφιερωμένο στην αγάπη των βιβλίων.
Είδατε πρόσφατα
-
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ
Περισσότερα -
ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ
Περισσότερα -
ΤΟ ΣΑΡΚΟΒΟΡΟ ΤΣΙΡΚΟ ΒΙΒΛΙΟ 9
Περισσότερα -
Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ
Περισσότερα -
ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΦΥΙΑ
Περισσότερα -
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
Περισσότερα -
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗΣ
Περισσότερα -
ΝΟΤΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Περισσότερα -
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Περισσότερα -
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ ΛΥΣΙΤΡΑΤΗ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


