\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΓΕΝΙΚΗ ΛΑΧΑΝΟΚΟΜΙΑ
(108137004)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Στο βιβλίο Γενική Λαχανοκομία επιχειρείται μια όσο το δυνατόν πιο πλήρης και επικαιροποιημένη καταγραφή της υπάρχουσας γενικής γνώσης στον κλάδο της γεωπονικής επιστήμης που ασχολείται με την παραγωγή και τη μετασυλλεκτική αξιοποίηση ποωδών φυτών για νωπή κατανάλωση των γνωστών σε όλους μας λαχανικών ή κηπευτικών. Αφού γίνει μια πρώτη γνωριμία με τη λαχανοκομία ως επιστημονικό αλλά και παραγωγικό κλάδο, περιγράφονται τα σημαντικότερα είδη κηπευτικών για την Ελλάδα. Στη συνέχεια εξετάζονται αναλυτικά η επίδραση του ριζικού και του εναέριου περιβάλλοντος στην παραγωγή κηπευτικών, καθώς και οι διάφορες τεχνικές υπαίθριας και θερμοκηπιακής καλλιέργειας, όπως η χαμηλή κάλυψη, η βιολογική παραγωγή κηπευτικών, η υδροπονία, κ.λπ. Έπειτα εξετάζονται εκτενώς το πολλαπλασιαστικό υλικό της λαχανοκομίας και οι τεχνικές της εγκατάστασης καλλιέρ- γειας κηπευτικών, είτε με απευθείας σπορά είτε με παραγωγή σποροφύτων στα φυτώρια και μεταφύτευσή τους. Ξεχωριστά κεφάλαια αφιερώνονται στην άρδευση και στη θρέψη-λίπανση, στις υπόλοιπες καλλιεργητικές φροντίδες μετά την εγκατάσταση της καλλιέργειας και πριν τη συγκομιδή, και τέλος στην ίδια τη διαδικασία της συγκομιδής. Το βιβλίο ολοκληρώνεται με μια συνοπτική αλλά περιεκτική περιγραφή των μετασυλλεκτικών χειρισμών των κηπευτικών και του τρόπου συντήρησής τους όταν προορίζονται για διάθεση σε νωπή κατάσταση στην αγορά. Η συγγραφή του βιβλίου αυτού βασίζεται, εκτός από την εκτενή βιβλιογραφία, και στην πολυετή ενασχόληση του συγγραφέα με τις κηπευτικές καλλιέργειες, καθώς και σε πληροφορίες που συνέλεξε από παραγωγούς, γεωπόνους και άλλους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα παραγωγής και διακίνησης των κηπευτικών. Αν και έχει γραφτεί κυρίως ως διδακτικό βοήθημα για τους φοιτητές στα αντίστοιχα τμήματα των ΑΕΙ και ΤΕΙ, είναι χρήσιμο επίσης σε όλους τους γεωπόνους και τεχνολόγους γεωπόνους και σε όλους όσοι εμπλέκονται, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με τον παραγωγικό κλάδο των κηπευτικών, ακόμη και στους ερασιτέχνες λαχανοκόμους. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|