Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λογοτεχνία
Παιδική Βιβλιοθήκη
Επιστήμες
Εκπαίδευση
Προσωπική Φροντίδα
Υγεία-Διατροφή
Προσωπική Βελτίωση
Σεξουαλική Αγωγή
Χόμπυ-Σπορ
Αλλα Θέματα
0 αξιολογήσεις
Παράδοση σε 4-6 μέρες
FENNEMA ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
  • FENNEMA ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 75.00 € 
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Προστέθηκε
Συνέχεια στο καλάθι >
FENNEMA ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(108188730)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το βιβλίο «Χημεία τροφίμων του Fennema» αποτέλεσε κλασικό και θεμελιώδες βιβλίο χημείας τροφίμων από την πρώτη του έκδοση (1976) τόσο για το περιεχόμενο και την εις βάθος παρουσίαση των θεμάτων της χημείας τροφίμων όσο και χάρη στον συγγραφέα/επιμελητή του, Owen R. Fennema.

Η μετάφρασή του έρχεται στην Ελλάδα 5 χρόνια μετά την τελευταία πέμπτη έκδοσή του (2017) στην αγγλική γλώσσα. Πρόκειται για σημαντική προσθήκη στην ελληνική βιβλιογραφία που θα δώσει την ευκαιρία της μετάδοσης της γνώσης της χημείας τροφίμων σε ένα ευρύτερο ελληνόφωνο κοινό.

Ως πανεπιστημιακό σύγγραμμα απευθύνεται σε προχωρημένους προπτυχιακούς και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές τμημάτων Επιστήμης, Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ ως εγχειρίδιο αναφοράς ενδιαφέρει όλους τους εμπλεκόμενους με την επιστήμη, την τεχνολογία, τη βιομηχανία τροφίμων και τη διαιτολογία-διατροφή.

Παρέχεται μία σε βάθος ανάλυση των αντικειμένων της χημείας τροφίμων, αλλά και αντικειμένων της τεχνολογίας τροφίμων. Eξηγούνται τα φαινόμενα και οι μεταβολές που αφορούν στα τρόφιμα και που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση περαιτέρω ερευνητικών προσπαθειών. Πολλά κεφάλαια του βιβλίου θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο αυτοτελούς μαθήματος.

Όλα τα κεφάλαια αντικατοπτρίζουν τις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις και παρέχουν στους αναγνώστες την πλέον σύγχρονη επιστήμη της χημείας για τη βιομηχανία τροφίμων.

Στην παρούσα έκδοση προστίθενται νέοι διακεκριμένοι συγγραφείς και συνεργάτες ειδικοί στους τομείς τους.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Εκδότης : ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ 
Σελίδες : 1272 
ISBN : 978-960-583-552-1 
Σχήμα : 19,5Χ25 
Μήνας έκδοσης : Ιανουάριος 
Έτος έκδοσης : 2023 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση