ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 108046202
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να βοηθηθούν στο έργο τους οι υπεύθυνοι για την ποιότητα στις βιομηχανίες των τροφίμων φυτικής προέλευσης. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο στους σπουδαστές των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και των ΤΕΙ, των οποίων οι σπουδές έχουν σχέση με τα τρόφιμα.
Το πρώτο μέρος περιέχει τις βασικότερες, κατά τη γνώμη μας, αναλύσεις των τροφίμων φυτικής προέλευσης, το δεύτερο τις βασικές αρχές του σωστού ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων και το τρίτο τους παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα των οπωροκηπευτικών πριν και μετά την επεξεργασία. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον συγγραφέα, αν το βιβλίο βοηθήσει στην παραγωγή τροφίμων καλύτερης ποιότητας στη χώρα μας.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ...
Περισσότερα -
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΗΡΩΕΣ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ
Περισσότερα -
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Περισσότερα -
NEW CAMBRIDGE ENGLISH COUR 1 VIDEO ACTIV
Περισσότερα -
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ
Περισσότερα -
DIFFERENTIAL DIAGNOSIS FOR PHYSICAL THERAPIST...
Περισσότερα -
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΦΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
Περισσότερα -
Η ΡΙΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ
Περισσότερα -
70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡ...
Περισσότερα -
ΜΑΘΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ. ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΑΣΙ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


