Login       Google+ Login
Νέος Λογαριασμός Ξέχασα το password Εξέλιξη Παραγγελίας   Περισσότερες Πληροφορίες

Αθλητικά Είδη

  |  

Αναλώσιμα

  |  

Αυτοκίνητο & Μηχανή

  |  

Βιβλία

  |  

Βρεφικά - Παιδικά

  |  

Δώρα

  |  

Είδη Ταξιδίου

  |  

Ένδυση & Υπόδηση

  |  

Εργαλεία & Κήπος

  |  

Ηλεκτρικές Συσκευές

  |  

Ηλεκτρονικά Παιχνίδια

  |  

Ήχος & Εικόνα

  |  

Κάβα

  |  

Καλλυντικά & Αρώματα

  |  

Λευκά Είδη

  |  

Όργανα Γυμναστικής

  |  

Παιχνίδια

  |  

Ρολόγια

  |  

Σπίτι & Διακόσμηση

  |  

Τηλεπικοινωνίες

  |  

Υπολογιστές

  |  

Φροντίδα Υγείας

  |  

Accessories

  |  

Gadgets

  |  

Pet Shop

  


 
   


ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ
 72.08 € 


ΛΑΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ

Έκπτωση:  90.10 €  -  20%  =  72.08 €
 
   
108142460:

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ

 

Γενική Περιγραφή

Αναλυτικά Χαρακτηριστικά

Σχετικά Προϊόντα
 

Η Επιστήμη & Τεχνολογία Σιτηρών ασχολείται με τα συστατικά και την σε βάθος δομή των δημητριακών και επίσης την αποθήκευση και επεξεργασία προς παραγωγή τόσο των ενδιαμέσων, όσο και των τελικών προϊόντων σιτηρών. Η άλεση αναλύεται ως διεργασία και ως τεχνολογία, ενώ γίνεται ανάπτυξη των χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων των αλεύρων για την παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας.

Ο σχηματισμός και η ρεολογία των ζυμαριών εξετάζεται σε βάθος. Εκτεταμένη είναι η ανάπτυξη της διαδικασίας παρασκευής άρτου με ειδικές αναφορές στην ανάμειξη και λήψη του ζυμαριού, τη ζύμωση, τον κλιβανισμό, την αλλοίωση και το μπαγιάτεμα αυτού. Επίσης γίνεται ειδική μνεία στους διαφόρους τύπους του άρτου, στον εψυγμένο, κατεψυγμένο και μερικώς ψημένο-κατεψυγμένο άρτο, καθώς και στην τεχνολογία παραγωγής γλυκών αρτοσκευασμάτων, όπως τα κέικ και τα μπισκότα και συναφή, ενώ συμπεριλαμβάνεται η παραγωγή προϊόντων ολικής αλέσεως και χωρίς γλουτένη.

Σημαντικό επίσης είναι η αναφορά στην παραγωγή προϊόντων μακαρονοποιίας, καθώς και των δημητριακών πρωινού και των προϊόντων snack, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος της ανθρώπινης διατροφής.

Το βιβλίο ολοκληρώνεται με την επεξεργασία του ρυζιού και την παραγωγή προϊόντων από αυτό, καθώς επίσης και του αραβοσίτου προς παραγωγή αλεύρου, αμύλου, γλυκαντικών ουσιών και ειδικών προϊόντων.

Το βιβλίο αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τους ασχολούμενους στον τομέα των σιτηρών και επίσης ένα βιβλίο αναφοράς για επαγγελματίες, επιστήμονες και τεχνολόγους που ασχολούνται με τα σιτηρά, καθώς και για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε το κάθε κεφάλαιο να μπορεί να σταθεί “από μόνο” του ούτως ώστε η μελέτη του να είναι δυνατή με όσο το δυνατόν λιγότερη αναδρομή στα προηγούμενα. Έτσι, η ανάγνωση και κατανόηση από εκείνους που διαθέτουν τεχνικό υπόβαθρο, αλλά χωρίς εκπαίδευση στον τομέα των σιτηρών, καθώς και από εκείνους με περιορισμένη τεχνική κατάρτιση μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα και γρήγορα.


Δείτε περισσότερα στην κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ και στην υποκατηγορία ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ
      
  Σύνολο Ψήφων: 0


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:     

Οδηγοί για γονείς

   

Δίαιτα-Διαιτολογία

   

Συμβουλές διατροφής

   

Θερμιδομετρητές

   

Παιδικη διατροφή-Παχυσαρκία

   

Βότανα-Φυτοθεραπεία-Ανθοθεραπεία

   

Χαλάρωση-Ευεξία

   

Ασκηση και Διατροφή

   

Διατροφή για ασθένειες

   

Εγκυμοσύνη-Μητρότητα

   

Τροφογνωσία

   

Φροντίδα-Ομορφιά-Μακροζωία

   

Μελέτες

   

Διάφορα

 
 

Καθαρισμός της λίστας Last View

ΛΑΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ
Διαγραφή από τη λίστα Last View
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ

 

 

10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΙΤΗΡΩΝ 108142460 ΛΑΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΑΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΛΑΖΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
72.08 ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ
0 0 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο
0.00 €

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List


Τι θα θέλατε να προσθέσουμε / βελτιώσουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
  
1. Προσθήκη προϊόντων super market
2. Γραφιστική ανανέωση
3. Καλύτερη εξυπηρέτηση
4. Φθηνότερες τιμές
5. Προσθήκη και άλλων brands