ΕΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ 108131523
Εξαντλημένο
ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
Μαζί με το χνουδωτό ελαφάκι που χασμουριέται γλυκά στο δάσος, το μικρό καγκουρό που τρυπώνει χαρούμενο στο κρεβατάκι του ή το αρνάκι που ξαπλώνει τρυφερά δίπλα στη μαμά του, τα παιδιά προετοιμάζονται για την ώρα του ύπνου.
Το βιβλίο αυτό βοηθά τους γονείς να μετατρέψουν τη βραδινή συνήθεια ανάγνωσης σε έναν ήρεμο και αποτελεσματικό τρόπο για να βάλουν το παιδί τους για ύπνο. Ακολουθώντας μια ξεχωριστή μέθοδο, χρησιμοποιεί τεχνικές που προτείνουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι ύπνου. Με την επανάληψη συγκεκριμένων φράσεων, την απαλή και παραινετική γλώσσα και την προτροπή σε κινήσεις που κάνουμε πριν κοιμηθούμε, όπως το τέντωμα και το χασμουρητό, μεταδίδει στα παιδιά το μήνυμα πως έχει έρθει η ώρα για ύπνο. Οι όμορφες εικόνες του βιβλίου, με τα μικρά ζωάκια που χασμουριούνται, προτρέπουν το παιδί να κάνει το ίδιο και το βοηθούν να νυστάξει και να αποκοιμηθεί καθώς η αφήγηση φτάνει στο τέλος της.
| Εκδότης : | ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ |
| Μετάφραση : | ΜΗΤΡΟΥ ΧΑΡΙΤΑ |
| Σελίδες : | 36 |
| ISBN : | 978-618-5143-74-9 |
| Σχήμα : | 21Χ28,5 |
| Μήνας έκδοσης : | Φεβρουάριος |
| Έτος έκδοσης : | 2016 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΝΑ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Περισσότερα -
ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Β' ΤΟΜΟΣ
Περισσότερα -
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΒΡΟΧΗ Η ΛΙ...
Περισσότερα -
Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΙΑΣΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
Περισσότερα -
Ο ΝΕΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Περισσότερα -
ΡΙΧΤΑΡΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ NEF-NEF NANTES ECRU (180X1...
Περισσότερα -
ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΖΩΟΑΝΡΘΩΠΟΝΟΣΟΙ
Περισσότερα -
ΒΕΡΝΙΚΙ ORLY MONROE'S RED 20052 ΚΟΚΚΙΝΟ 18ML
Περισσότερα -
ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΜΟΔΙΣΤΡΑΣ
Περισσότερα -
ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


