ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ AUTOCAD 2005 108066259
Εξαντλημένο
Το βιβλίο αυτό είναι ό,τι χρειάζεται ο χρήστης που πρωτοξεκινά με το AutoCAD. Παρέχει την απαραίτητη μεθοδολογία για γρήγορη, εύκολη, και αποδοτική σχεδίαση στις δύο διαστάσεις. Επίσης, αναλύει ξεχωριστά την κάθε εντολή του προγράμματος μέσα από κατανοητά παραδείγματα.
Είτε είστε νέος χρήστης και κάνετε τώρα το ξεκίνημά σας στη σχεδίαση με το AutoCAD, είτε έμπειρος χρήστης και έχετε δυσκολευτεί με άλλα βοηθήματα χωρίς να έχετε ξεκαθαρίσει τη λογική της ηλεκτρονικής σχεδίασης, το βιβλίο αυτό σάς δίνει τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο θα βρείτε:
Ο συγγραφέας του βιβλίου, Γιάννης Θ. Κάππος, είναι διδάκτωρ Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, διπλωματούχος του Ε.Μ.Π. με πολυετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Δ.Π. Θράκης, στη Σχολή Ικάρων, στην AΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ), και στο ΤΕΙ Πειραιά. Διδάσκει στους Μηχανικούς περιβάλλοντος του Δ.Π.Θ. και στο ΤΕΙ Kαβάλας. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, ως εξωτερικός συνεργάτης, πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια CAD/CAM/CAE και CNC στο ΕΛΚΕΠΑ και στην ΠΥΡΚΑΛ, και έχει εξουσιοδοτηθεί επισήμως από την Autodesk (registered author) για τη συγγραφή βιβλίων των προγραμμάτων της εταιρείας.
| Εκδότης : | ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ |
| Σελίδες : | 398 |
| ISBN : | 960-209-769-8 |
| Σχήμα : | 17x24 |
| Έτος έκδοσης : | 2004 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ AUTOCAD 2005
Περισσότερα -
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Περισσότερα -
ΚΟΥΤΑΒΟΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ
Περισσότερα -
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΜΟΣ Α
Περισσότερα -
Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ
Περισσότερα -
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ
Περισσότερα -
Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ
Περισσότερα -
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
Περισσότερα -
Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
Περισσότερα -
Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


