ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 108016633
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Το Μέγαρο Μουσικής κατάμεστο. "Δον Κάρλος" η όπερα και όλοι ακούν μαγεμένοι το μεγάλο βαρύτονο Γιάννο Αντωνίου. Είναι η ώρα που ο ήρωας θα ξεψυχήσει από πυρά μισθοφόρων τραγουδώντας για την ελευθερία της Φλάνδρας. Ο πυροβολισμός ακούγεται, όμως ο Γιάννος Αντωνίου δε σηκώνεται για να ολοκληρώσει το τραγούδι. Έγκλημα στην όπερα; Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του βαρύτονου; Οι ύποπτοι πολλοί, αλλά πολλές και οι αμφιβολίες.
Ένας ιδιόρρυθμος αστυνόμος θα αναλάβει να εξιχνιάσει το μυστήριο. Έτσι ξεκινάει ένα ταξίδι στην Αθήνα, στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες, στη Θεσσαλονίκη ως το Βουκουρέστι. Απίθανα πρόσωπα αναμειγνύονται. Τα πιο απρόσμενα στοιχεία μαζεύονται ένα ένα. Κάπου κάνει την εμφάνισή του και το οργανωμένο έγκλημα.
Όσο κι αν η λύση στην αρχή φαίνεται "εύκολη", τα πράγματα γρήγορα περιπλέκονται και οδηγούνται σε αναπάντεχες εξελίξεις. Τελικά ποιος είναι ο ένοχος; Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με απρόσμενη δράση και μυστήριο ως την τελευταία του σελίδα.
| Εκδότης : | ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ |
| Σελίδες : | 316 |
| ISBN : | 960-8196-85-Χ |
| Σχήμα : | 14x21 |
| Σειρά : | ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ |
| Έτος έκδοσης : | 2002 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Περισσότερα -
ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ
Περισσότερα -
ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΣΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΑΠΦΩ
Περισσότερα -
ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
Περισσότερα -
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 1789-2000
Περισσότερα -
ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΜΑΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΙΒΛΙΟ 2
Περισσότερα -
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ
Περισσότερα -
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


