ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΝΟΙ 108015203

Παράδοση σε 2-3 μέρες

Ο αστυνόμος Περικλής Γιατζόγλου με τον φίλο του Παύλο Γ. ερευνητή και σκιτσογράφο της αστυνομίας, πάλι μαζί σε μια υπόθεση δολοφονίας. Οι δύο φίλοι καλούνται να λύσουν το μυστήριο που περιβάλλει το φόνο της νεαρής δημοσιογράφου Μάγιας Κυπραίου σε ένα ινστιτούτο αισθητικής στο Λουτράκι. Πριν από την εξιχνίαση, κάθε έγκλημα είναι ένα κουβάρι. Αυτό όμως που αντιμετώπισε ο Παύλος Γ. παραήταν μπερδεμένο.
Έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήματα όπως:
Τι συνδέει τον εργολάβο Γιώργο Γκιώνη με μια μασέζ που δουλεύει στα ιαματικά λουτρά;
Γιατί η δημοσιογράφος Μάγια Κυπραίου έκρυβε το ημερολόγιό της σε ένα κουτί με παπούτσια;
Γιατί ο πλούσιος γιατρός Σπύρος Παπαμιχαλόπουλος βοήθησε τη Ρωσίδα καλλονή Εύα που ήρθε από το πουθενά μαζί με τον αδελφό της;
Τι είδε η γηραία κυρία τη βραδιά που χάθηκε το πέναλτι;
Ερωτήματα που η απάντηση τους οδηγεί σε νέα αδιέξοδα, αντί στην ποθητή λύση. Ώσπου κάτι αστράφτει στο μυαλό του Παύλου Γ. και καταφέρνει να συνδέσει, σε μια αποκαλυπτική συζήτηση στο Ηραίον, τα «φρουφρου κι αρώματα» με «τα πάθη των ανθρώπων έτσι όπως μόνο οι αρχαίοι Έλληνες μπόρεσαν να τα βάλουν στους χαρακτήρες των θεών».

Εκδότης : | ΚΕΔΡΟΣ |
Σελίδες : | 256 |
ISBN : | 960-04-2835-2 |
Σειρά : | ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ |
Έτος έκδοσης : | 2005 |

Είδατε πρόσφατα
-
ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΝΟΙ
Περισσότερα -
TECHFLEX FLEXO PET SLEEVE 9MM CARBON 1M
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |