\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΙΧΘΥΩΝ
(108130289)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το βιβλίο Διατροφή ιχθύων αποτελεί σημαντικότατο εγχειρίδιο μεταξύ των συναφών έργων. Πρόκειται για το βιβλίο στο οποίο αποτυπώθηκαν για πρώτη φορά οι αρχές της διατροφής και της φυσιολογίας θρέψης των εκτρεφόμενων ιχθύων. Οι Αμερικανοί επιμελητές του τόμου, J. E. Halver και R. W. Hardy, είναι κορυφαίοι επιστήμονες εξειδικευμένοι στη διατροφή των ιχθύων. Μάλιστα το πρωτοποριακό ερευνητικό έργο του Halver στις αρχές της δεκαετίας του 1950 οδήγησε στην παρασκευή των μειγμάτων διατροφής των ιχθύων στη σημερινή τους μορφή. Οι υδατοκαλλιέργειες στη χώρα μας αποτελούν βασικό τομέα της πρωτογενούς παραγωγής με σημαντικό εξαγώγιμο χαρακτήρα. Η θεαματική εξέλιξη του τομέα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχή εφαρμογή των γνώσεων και των τεχνολογικών επιτευγμάτων των πρωτοπόρων χωρών στην εκτροφή των ιχθύων (χώρες της βόρειας Ευρώπης, ΗΠΑ). Η έκδοση του βιβλίου στην ελληνική γλώσσα εμπλουτίζει τη βιβλιογραφία μας με ένα από τα βασικότερα έργα αναφοράς, το οποίο θα φανεί χρήσιμο και ταυτόχρονα χρηστικό στους φοιτητές/σπουδαστές του αντικειμένου της διατροφής των ιχθύων, στους ερευνητές και διδάσκοντες, αλλά και σε όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με την ελεγχόμενη εκτροφή ιχθύων. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|