ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ 108070171
Παράδοση σε 2-3 μέρες
ΚΕΙΜΕΝΑ-ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-ΑΝΑΛΥΣΗ-ΣΧΟΛΙΑ
Με τον παρόντα τόμο, τον πέμπτο κατά σειρά, που εκδόθηκε και κυκλοφορείται από τις εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας ολοκληρώνεται η «Πεντάτευχος» με μετάφραση, ανάλυση και σχόλια του Σεβασμ. Μητροπολίτου Γόρτυνος κ' Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίου Φούντα.
Το «Δευτερονόμιο», το οποίο είναι το πέμπτο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης, έλαβε το όνομά του από μία λάθος μετάφραση των Εβδομήκοντα (Ο'), η οποία όμως δεν είναι σοβαρή. Στην πραγματικότητα το «Δευτερονόμιο» είναι μία επανάληψη του νόμου του Μωυσέως. Ως τελευταίο βιβλίο της Πεντατεύχου αποτελεί την φιλολογική γέφυρα, η οποία ενώνει τον «Νόμο» (δηλαδή την Πεντάτευχο) με τους «Πρότερους Προφήτες».
Ο παρών τόμος ακολουθεί τον χωρισμό σε δύο μέρη όπως και οι προηγούμενοι εκδοθέντες. Στο Α' μέρος (για τον λαό) υπάρχει το κείμενο, η μετάφραση και απλή ανάλυση και στο Β/ μέρος (για τους θεολογούντας) υπάρχει επιστημονικός ερμηνευτικός σχολιασμός και αναλυτική βιβλιογραφία του έργου.
| Εκδότης : | ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ |
| Σελίδες : | 452 |
| Σχήμα : | 23Χ15 |
| Έτος έκδοσης : | 2007 |
Είδατε πρόσφατα
-
ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ
Περισσότερα -
ΚΑΣΤΑΝΚΑ
Περισσότερα -
ΣΑΜΑΛΙ ΚΑΙ ΚΩΚ
Περισσότερα -
PROGRESS TO PROFICIENCY **NEW
Περισσότερα -
ΓΡΑΦΕΙΟ 416
Περισσότερα -
ΡΕΜΠΟΚΟ
Περισσότερα -
WORD MASTER EFSTATHIADIS
Περισσότερα -
Η ΜΠΕΣΑ
Περισσότερα -
ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
Περισσότερα -
KONAN
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


