ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ 108002619
Κατόπιν παραγγελίας από 24/8
Τα βιβλία θα είναι κανονικά διαθέσιμα από τις 24/8.
O Νίκος ξεφύλλισε τις σελίδες της απογευματινής εφημερίδας όπως παλιά, χωρίς να του ξεφεύγει μονόστηλο, βρήκε το θέμα σ' ένα δίστηλο της τέταρτης σελίδας, τα γεγονότα παρουσιάζονταν πολύ χειρότερα, υπερβολές των εφημερίδων, μονολόγησε κι έπιασε το ακορντεόν.
Η Ιρίνα έσφιξε στα χέρια της τη θήκη του βιολιού και κατέβηκε το πεζοδρόμιο. Χιόνι παγωμένο δύο ημερών και μια καφετιά λάσπη που σκέπαζε το ρείθρο δεν ήταν και ότι πιο ασφαλές για περπάτημα. Ο δρόμος της διέσχιζε την πλατεία Εργατών και έβγαζε στη λεωφόρο της Επανάστασης.
Μια μυρωδιά τηγανητού ψαριού τρύπησε τα ρουθούνια του Αϊντίν που καθισμένος ανακούρκουδα στο στρώμα έπαιζε στη φυσαρμόνικα το αγαπημένο του κομμάτι. Ένα παραδοσιακό βαλσάκι από τα δυτικά σύνορα.
Είδατε πρόσφατα
-
ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ
Περισσότερα -
Ο ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ
Περισσότερα -
ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ
Περισσότερα -
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ
Περισσότερα -
Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΙΝΟΥΣΩΝ
Περισσότερα -
ΕΛΠΑ ΥΠΕΡΟΔΗΓΟΣ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Περισσότερα -
ΧΗΜΕΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Περισσότερα -
ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ
Περισσότερα -
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΩΓΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
Περισσότερα -
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ KURT COBAIN
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


