10 ΜΙΚΡΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ 108038464
Κατόπιν παραγγελίας από 24/8
Τα βιβλία θα είναι κανονικά διαθέσιμα από τις 24/8.
Το βιβλίο «Δέκα μικροί διάλογοι για ένα μουσείο» είναι μια πρόταση γνωριμίας με τον κόσμο των μουσείων. Βέβαια, τα εκθέματα για τα οποία γίνεται λόγος προέρχονται από ένα συγκεκριμένο μουσείο, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, τα αντικείμενα λειτουργούν πιο πολύ ως αφορμές για να συζητήσουμε με τα παιδιά θέματα και ιδέες που αφορούν το παρελθόν και το παρόν και να προσεγγίσουμε μαζί τις μουσειακές εκθέσεις, παρά ως οδηγός του συγκεκριμένου μουσείου.
Οι Δέκα μικροί διάλογοι για ένα μουσείο» απευθύνονται σε παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού. Μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε μουσείο, το πρώτο βήμα σε μια έρευνα, την αφετηρία για να κουβεντιάσουμε θέματα όπως «Τι είναι ένα μουσείο;», «Γιατί σώζουμε πράγματα από το παρελθόν;», «Τι θα μάζευες αν ήσουν συλλέκτης;».
Ο κύριος στόχος του βιβλίου είναι συναισθηματικός. Και αυτός θα επιτευχθεί αν το ίδιο το παιδί ασχοληθεί με το βιβλίο, το διαβάσει, το ζωγραφίσει και, τελικά, το χαρεί και το αγαπήσει.
| Εκδότης : | ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ |
| Σελίδες : | 34 |
| ISBN : | 960-7846-30-3 |
| Σχήμα : | 17x24 |
| Έτος έκδοσης : | 2002 |
Είδατε πρόσφατα
-
10 ΜΙΚΡΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ
Περισσότερα -
ΕΛΛΗΝΙΚΟ MICROSOFT WORD 97 BHMA ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
Περισσότερα -
ΟΣΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο ΛΕΠΡΟΣ Ο ΚΛΕΙΔΟΥΧΟΣ
Περισσότερα -
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΚΑΝΔΗ
Περισσότερα -
ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ
Περισσότερα -
ΑΛΓΕΒΡΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ Β
Περισσότερα -
STARS AND STRIPES FOR THE MICHIGAN ECPE TEST ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


