\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΡΑΣΙ ΒΡΑΝΑ ΠΕΤΡΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ 2018 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
(142012028)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Ξινόμαυρο Βρανά Πέτρα είναι από ένα αμπελοτόπι, σε υψόμετρο 200 μέτρων, με αμπέλια ηλικίας 23 ετών, λίγο έξω από το Τρίλοφο. Ο αμφιθεατρικός προσανατολισμός βοηθάει τα σταφύλια να ωριμάσουν τέλεια, εξασφαλίζοντας τους γενναίες δόσεις ζεστασιάς και ήλιου, ενώ παράλληλα τα δροσερά αεράκια από το Βέρμιο βοηθούν στην διατήρηση της υψηλής οξύτητας των σταφυλιών. Τα σταφύλια μαζεύονται με το χέρι την κατάλληλη στιγμή, διατηρώντας κάποια τσαμπιά ολόκληρα για την οινοποίηση που θα ακολουθήσει. Κατά τα πρότυπα της Βουργουνδίας, ο Θυμιόπουλος επιλέγει να χρησιμοποιήσει 50% σπασμένες ρόγες και 50% ολόκληρα τσαμπιά σταφυλιού (whole cluster). Αυτό, συντελεί στην κομψότητα, τη φρεσκάδα και την πολυπλοκότητα του τελικού κρασιού. Η μακρά εκχύλιση (30 ημέρες) δίνει χρώμα, τανίνες, αρώματα και σφιχτή δομή. Το κρασί ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια (500 λίτρων) δεύτερης χρήσης. Το αποτέλεσμα καθηλώνει και αν καταφέρεις να κρατηθείς, θα γίνει ακόμα καλύτερο σε 10 χρόνια. Βαθύ πορφυρό χρώμα, υπέροχο φρουτώδες μπουκέτο πλημμυρισμένο με αρώματα βατόμουρου, αγριοφράουλας, cassis, αποξηραμένης ντομάτας και νότες κέδρου και μπαχαρικών. Στην στόμα παρουσιάζει άριστη αρμονία, ισσοροπία και πανέμορφη έκφραση φρούτου. Βελούδινες τανίνες, τραγανή οξύτητα, ψηλό αλκοόλ πλήρως ενσωματωμένο, γεμάτο σώμα και κομψότητα στη μακριάς διάρκειας επίγευση. Στους 100% βιολογικούς αμπελώνες 200 στρεμμάτων της οικογένειας Θυμιόπουλου στη ζώνη της Νάουσας ο κ.Θυμιόπουλος εφαρμόζει βιοδυναμικές μεθόδους καλλιέργειας αφήνοντας τα αμπέλια να προσαρμοστούν μόνα τους στο περιβάλλον. Η ενασχόληση του Απόστολου Θυμιόπουλου με το κρασί βέβαια δεν ήταν τυχαία, καθώς ο πατέρας και ο παππούς του ήταν αμπελοκαλλιεργητές. Ωστόσο, για πρώτη φορά η οικογένεια Θυμιόπουλου έβγαλε κρασί όταν ο Απόστολος φοιτητής ακόμη της σχολής οινολογίας, αποφασίζει με το μικρότερο αδερφό του Θόδωρο, φοιτητή φυτικής παραγωγής, να ασχοληθούν με την παραγωγή κρασιού και μάλιστα αποκλειστικά με την ποικιλία Ξινόμαυρο. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|