ΚΡΑΣΙ THEMA ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 2019 ΕΡΥΘΡΟ MAGNUM 1500ML ΣΕ ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΟ 142011323

Εξαντλημένο
Τελικά, κάτι πρέπει να έχει το νερό στην Δράμα. Αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση πως, μέσα σε λιγότερο από 25 χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί εκεί μερικοί από τους καταπληκτικότερους Έλληνες οινοπαραγωγούς, σε σημείο πολλοί να αναφέρουν την περιοχή σαν «το Bordeaux της Ελλάδας». Δυστυχώς - γιατί στο Bordeaux κάνουν καλό κρασί για να βγάλουν πολλά λεφτά, ενώ στην Δράμα βγάζουν πολλά λεφτά από την τσέπη τους για να κάνουν καλό κρασί. Αριστουργηματική επιλογή του THEMA ως όνομα, για το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, για τις μαγευτικές επιλογές ποικιλιών.
Θελκτικό πορφυρό χρώμα. Πολύπλοκο μπουκέτο που αποτελείται από αρώματα μαρμελάδας, δαμάσκηνου, νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, για να καταλήξει σε διακριτικό φόντο μπαχαρικών. Το στόμα του διακρίνεται για το ισορροπημένο πάντρεμα αλκοόλης, οξύτητας και τανινών που του προσδίδει αρμονία και όγκο ενώ στη μεγάλης διάρκειας επίγευσή του κυριαρχούν υπερώριμα φρούτα και κανέλα.

% αλκοόλ : | 14% |
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Θελκτικό πορφυρό χρώμα. Πολύπλοκο μπουκέτο που αποτελείται από αρώματα μαρμελάδας, δαμάσκηνου, νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, για να καταλήξει σε διακριτικό φόντο μπαχαρικών. Το στόμα του διακρίνεται για το ισορροπημένο πάντρεμα αλκοόλης, οξύτητας και τανινών που του προσδίδει αρμονία και όγκο ενώ στη μεγάλης διάρκειας επίγευσή του κυριαρχούν υπερώριμα φρούτα και κανέλα. |
Ποικιλίες : | Syrah, Αγιωργίτικο |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρός Τοπικός Οίνος Δράμας |
Συνοδεύει : | Συνδυάζεται θαυμάσια με κρεατικά μαγειρεμένα με πικάντικες σάλτσες, κυνήγι και κίτρινα τυριά. Είναι ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνίσταται η χρήση καράφας. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 17-18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 1.5lt |
Παραγωγός : | Κτήμα Παυλίδη |
Οινοποίηση : | Η πραγματοποίηση του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, έχει σαν σκοπό τη διατήρηση του αρωματικού και φαινολικού δυναμικού της κάθε ποικιλίας. Η ορθή εφαρμογή της εκχύλισης σε προ και μετά ζυμωτικό στάδιο, βοηθά στην εξαγωγή του δυναμικού αυτού. Στη συνέχεια, ο χυμός μεταφέρεται με τη συνδρομή της βαρύτητας σε δρύινα βαρέλια, όπου κ παραμένει 12 μήνες, ενώ η ωρίμανσή του περιλαμβάνει 8-10 μήνες παραμονή στη φιάλη. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ THEMA ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 2019 ΕΡΥΘΡΟ MAGNUM ...
Περισσότερα -
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN 18CM PRIMO 15727 ΜΑΥΡΟΣ
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ ΝΥΧΤΕΡΙ ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑΣ 2012 ΛΕΥΚΟ 750ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CHATEAU PICHON-LALANDE 2EME GRAND CRU 2...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ NIKE AIR MAX KANTARA ΜΑΥΡΟ (USA:12, ...
Περισσότερα -
ΔΙΠΟΡΤΟ ΨΥΓΕΙΟ BEKO RDNE 350K20 W NO FROST
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ ADIDAS PERFORMANCE STUDIO T-SHIRT ΡΟΖ...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ MUGA VEGA SICILIA RIOJA 2016 ΛΕΥΚΟ 750M...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |