\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΡΑΣΙ LACOMATIA ΡΟΜΠΟΛΑ ΚΤΗΜΑ ΣΚΛΑΒΟΥ 2020 ΛΕΥΚΟ 750ML
(142010022)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η Lacomatia είναι ένα φυσικό κρασί από την ποικιλία ρομπόλα. Προέρχεται απο έναν μικρό αμπελώνα στην περιοχή Λακοματιά, ο οποίος καλλιεργείται με βιολογικές μεθόδους. Η χρήση γηγενών ζυμών και η αφιλτράριστη εμφιάλωση εκτοξεύουν την πολυπλοκότητα της Ρομπόλας. Στην όψη η Lacomatia διαθέτει ένα απαλό κίτρινο χρώμα. Σύνθετη μύτη με αρώματα ανανά,εσπεριδοειδών, κιμωλίας και ορισμένων ορυκτών. Στο στόμα είναι πλούσιο με υψηλή οξύτητα. Γευστικά χαρακτηριστικά από εσπεριδοειδή και ανανά. Επίγευση αρκετής διάρκειας αφήνοντας νότες τροπικών φρούτων και αμυγδάλων. Σπάνιο κρασί παράγεται μόνο σε 2.000 μπουκάλια. Εξαιρετικό για πιάτα με ψάρι και πιάτα λευκού κρέατος. Κρασί που συνιστάται επίσης για μακρά παλαίωση. Το οινοποιείο Σκλάβου βρίσκεται στο Ληξούρι και ειδικεύεται στις ντόπιες ποικιλίες, με κλίση στα… ευφάνταστα χαρμάνια.Ο πρώτος αμπελώνας της οικογένειας φυτεύτηκε το 1919. Η καλλιέργεια έγινε βιολογική από το 1986 και δέκα χρόνια αργότερα, μέρος των αμπελώνων του καλλιεργείται βιοδυναμικά. Η προσοχή στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζει όλο το οινοποιείο. Μια οινοποιητική φιλοσοφία χαμηλών τόνων, με χρήση φυσικών ζυμομυκήτων, χωρίς ραφινάρισμα ή φιλτράρισμα και χωρίς τη χρήση θειώδους, προσφέρει ξεχωριστά κρασιά με πρωτότυπα ονόματα που είναι αληθινή εμπειρία να τα δοκιμάσουμε. Το παραγόμενο κρασί είναι πιστοποιημένο βιολογικό. Η φιλοσοφία τους στηρίζεται στο σεβασμό και στην αγάπη για τη φύση: το μέγεθος της παραγωγής που θέλεις να πάρεις από ένα φυτό, χωρίς να το στρεσάρεις και να το πιέζεις να σου δώσει περισσότερα. Είναι μια μέθοδος που εναρμονίζει το φυτό με το περιβάλλον του, έτσι ώστε τελικά να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προτιμούν τις γηγενείς ποικιλίες που έχουν εγκλιματιστεί στον εκάστοτε τόπο και μπορούν να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Η Μαυροδάφνη και το Βοστυλίδι είναι τα πιο δυνατά χαρτιά τους, δεδομένου ότι στην περιοχή όπου βρίσκονται τα αμπέλια τους δεν καλλιεργείται η Ρομπόλα. Gentilini είναι το όνομα της νόνας του Σπύρου Κοσμετάτου, τελευταία απογόνου παλιάς οικογένειας του νησιού. Οι Gentilini κατάγονται από το Este, κοντά στην Πάντοβα. Ο Μαρίνος Γκεντιλίνης, όπως εκφέρεται ελληνικά το όνομα, ήταν μηχανικός του Ενετικού στρατού, ο οποίος ανέλαβε να κατασκευάσει το φρούριο της Ασσου το 1593. Τη δεκαετία του 1970 ο Σπύρος Κοσμετάτος επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλονιά. Η πρώτη εμπορική σοδειά ήταν το 1984, που διοχετεύθηκε ταυτόχρονα στην αγορά της Ελλάδας και της Αγγλίας. Το 2002, η Μαριάννα Κοσμετάτου, κόρη του ιδρυτή Σπύρου Κοσμετάτου, και ο σύζυγός της, Πέτρος Μαρκαντωνάτος, ανέλαβαν την GENTILINI. Η βασική φιλοσοφία της οινοποιίας παραμένει, ωστόσο, πάντα η ίδια: Αφοσίωση στις τοπικές πoικιλίες, ειδικά την Ρομπόλα, και έμφαση στην προώθηση του τοπικού, ιδιαίτερου χαρακτήρα τους. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|