ΣΙΡΟΠΙ MONIN LAVENDER 700ML 142009273
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αυτό το ελαφρύ μωβ, που το βλέπουμε σε χωράφια στην Προβυγγεία της Γαλλίας είναι η λεβάντα. Οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει τη χρήση του σε άρωμα και αρωματοθεραπείες. Η λεβάντα χρησιμοποιείται τουλάχιστον για μια χιλιετία από τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.
Ένα υπέροχο λουλούδι που χρησιμοποιείται είτε για διακόσμιση είτε για ζαχαροπλαστική. Στο μαγείρεμα, η λεβάντα είναι ιδιαίτερα καλή στα επιδόρπια και ταιριάζει καλά με τη σοκολάτα. Συχνά συνδυάζεται με τυριά, πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, προσφέροντας μια γλυκιά γεύση λουλουδιών.
Εφαρμογές
Με 100 χρόνια εμπειρίας, τα προϊόντα της Γαλλικής εταιρείας MONIN αποτελούν κορυφαία επιλογή στον χώρο των gourmet συνταγών, με περισσότερες από 140 γεύσεις να διατίθενται σε περισσότερες από 140 χώρες.
| Μέγεθος φιάλης : | 700ml |
Είδατε πρόσφατα
-
ΣΙΡΟΠΙ MONIN LAVENDER 700ML
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |



