\n'); } //-->
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||||||||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την plus4u, τους ανθρώπους της και το όραμα της.
|
Εξέλιξη παραγγελίας
Παρακολουθήστε την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε κάθε της στάδιο.
|
Σημεία παραλαβής
Ενημερωθείτε για τα σημεία παραλαβής (Pick Up Points) της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα.
|
Τρόποι παραγγελίας
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους παραγγελίας βήμα προς βήμα.
|
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε με τον τρόπο που επιθυμείτε με το προσωπικό της plus4u.
|
Τρόποι πληρωμής
Ενημερωθείτε για όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής, ωστε να επιλέξετε αυτόν που σας βολεύει και να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
|
Όροι χρήσης
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθώς και για τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
Τρόποι αποστολής
Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας εντός και εκτός Αττικής, το κόστος αποστολής καθώς και τους χρόνους παράδοσης.
|
Ευκαιρίες καριέρας
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ανθρώπινου δυναμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
|
Χρόνοι παράδοσης
Ενημερωθείτε για τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας όπως αυτοί αναγράφονται δίπλα σε κάθε προϊόν.
|
Sitemap
Περιηγηθείτε σε όλα μας τα καταστήματα και επιλέξτε από τη μεγάλη μας γκάμα προϊόντων, αυτά που καλύπτουν τις ανάγκες σας.
|
Πολιτική επιστροφών
Ενημερωθείτε διεξοδικά για την πολιτική επιστροφών της εταιρείας και τα δικαιώματά σας ως καταναλωτικό κοινό.
|
FAQ
Οι συχνότερες ερωτήσεις σας, εδώ βρίσκουν την απάντήση.
|
Τεχνική υποστήριξη
Διαβάστε για την εγγύηση που συνοδεύει κάθε προϊόν και επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service).
|
ΚΡΑΣΙ 10+12 DOMAINE DE KALATHAS 2022 ΛΕΥΚΟ 750 ML
(142008642)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η σπάνια και όχι πολύ δουλεμένη ποικιλία Ασπρο Ποταμίσι, εμφιαλωμένη με την ετικέτα 10+12 από το πειραματικό οινοποιείο του Jerome Charles Binda, εκφράζει άψογα το θαλάσσιο κλίμα της Τήνου. Με τα λόγια του παραγωγού: Η φυσική χαμηλή οξύτητα της ποικιλίας Ασπρο Ποταμίσι ίσως προβληματίσει το κοινό που έχει συνηθίσει σε πιο ομαλά Ελληνικά λευκά όπως το Ασσύρτικο. Όμως αυτά τα πολύ ώριμα σταφύλια από τη ζεστή σοδειά του 2015, μας έδωσαν ενα γνήσιο κρασί με απαλά εξωτικά αρώματα, ιωδιούχο τελείωμα και την απρόσμενη πικράδα που προσθέτει μια περίπλοκη αίσθηση. Είναι μια αίσθηση "μνήμης της ζάχαρης", μια εντύπωση ντόπιας γλύκας που τα ηλιοκαμμένα, αρχέγονα αμπέλια της ποικιλίας προσδίδουν πριν τελικά τα σάκχαρα μειωθούν αισθητά από της ντόπιες ζύμες. Μερικές φορές αισθάνομαι αρώματα φρέσκου αμύγδαλου ή γλυκού λεμονιού, μερικές φορές ψημένου ανανά ή ακόμα και μούρα λίτσι. Προτιμώ το 10+12 σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να εκφράζει εντελώς το αφιλτράριστο δυναμικό του και την φυσική του ισορροπία. Συνήθως το συνοδεύω με ντελικάτα ψάρια όπως μπαρμπούνι, με στιφάδο καραβίδας, με tarte tatin (χωρίς κανέλλα), ή απλά με παϊδάκια αρνιού.. Στην ηλικία των 45 ετών, ο Jerome Charles Binda γραφίστας και έμπορος τέχνης στη Γαλλία, μεταγκαταστάθηκε στο Κυκλαδίτικο νησί της Τήνου αποφασίζοντας να γίνει αγρότης και οινοποιός. Διαισθανόμενος το δυναμικό των τηνιακών σταφυλιών δημιουργεί από το 2011 και με αργούς ρυθμούς, μια πλούσια γκάμα από φυσικά κρασιά, με χειρωνακτικές μεθόδους και την ελάχιστη δυνατή παρουσία θειικών. Βασιζόμενος στο γρανιτικό terroir του Καλαθά με τα αμπέλια ηλικίας περισσότερο από 150 ετών, την μεγάλη ηλιοφάνεια και την φρεσκάδα των αιγαιοπελαγίτικων ανέμων, διατηρεί την τοπική παράδοση ζωντανή προς ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές Τηνίων. ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
|
|