ΚΡΑΣΙ PALACIOS MONCERBAL 2015 ΕΡΥΘΡΟ 750ML 142007304
Εξαντλημένο
Υψόμετρο, ποικιλιακή σύνθεση, ηλικία και έκταση αμπελώνα είναι σχεδόν ίδια με αυτά του Las Lamas, όμως το πλούσιο σε χαλαζία terroir δίνει ένα πιο γλυκόπιοτο κρασί γεμάτο με μνήμες σοκολάτας γάλακτος και λουλουδιών.
O κεραυνός δεν χτυπά δύο φορές στο ίδιο σημείο, για αυτό ο Alvaro Palacios αποφάσισε να κάνει το δεύτερο οινοποιείο του στο Bierzo, μια περιοχή στα σύνορα της Leon με την Galicia (κοντά στο σημείο της Ιβηρικής που η Ισπανία καβαλάει την Πορτογαλία). Επειδή η κλωνοποίηση αργεί, ζήτησε την βοήθεια του ανιψιού του, του Ricardo Perez, και μαζί δημιούργησαν τους «απόγονους του Jose Palacios».
Πριν έρθουν οι «απόγονοι», το Bierzo ήταν γνωστό για τα ορυχεία του. Όμως, ο Alvaro, πάνω από όλα, πίστεψε στην τοπική ποικιλία, την Mencia. Την επόμενη φορά που ακούσετε κάποιον να πει πως η Mencia είναι ταχέως ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη ποικιλία, θυμίστε του να πει και ένα «muchas gracias Alvaro»!
| Παραγωγός : | Palacios |
| Περιοχή : | Leon , Bierzo |
| Γλυκύτητα : | Ξηρός |
| Τύπος κρασιού : | Οίνος Ερυθρός DO Bierzo |
| Φύλαξη - Παλαίωση : | Επιδέχεται παλαίωση έως και 10 έτη. |
| % αλκοόλ : | 14% |
| Ποικιλίες : | Mencia, Λευκές ποικιλίες |
| Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 16-18°C |
Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ PALACIOS MONCERBAL 2015 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CHATEAU DE SARPE 2018 ΕΡΥΘΡΟ MANGUM 150...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ RIESLING HEISSENBERG 2008 ΛΕΥΚΟ 750 ML
Περισσότερα -
RUM ENGLISH HARBOUR 5 ΕΤΩΝ 50ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CHATEAU COS D'ESTOURNEL 2EME GRAND CRU ...
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ HIGHLAND PARK SVEIN 1000 ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΒΟΪΛΑ SINGLE VINEYAR...
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ TALISKER 18 ΕΤΩΝ 700ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CHATEAU DOISY VEDRINES 2EME CRU CLASSE ...
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ BELL'S DECANTER 2002 JAMES WATT 700 ML
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |



