ΚΡΑΣΙ CABERNET-MERLOT ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ 2005 ΕΡΥΘΡΟ MANGUM 1500 ML 142006472

Εξαντλημένο
Μια μοντέρνα έκφραση του κλασικού χαρμανιού. Η μύτη συνδυάζει τις διαφορετικές αποχρώσεις των ποικιλιών, αλλά και του βαρελιού. Η γευστική εντύπωση είναι μαλακή στην αρχή, δομημένη και πλούσια στη συνέχεια, αρωματική και μεγάλης διάρκειας στο τέλος.
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση κάθε ποικιλίας ξεχωριστά. Μετά το τέλος της αλκοολικής και της μηλογαλακτικής ζύμωσης (όταν πραγματοποιείται) γίνονται οι πρώτες αναμίξεις μεταξύ των ποικιλιών. Ακολουθεί η παλαίωση σε γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια για έναν χρόνο, στη διάρκεια του οποίου τα κρασιά μεταγγίζονται δύο έως τρεις φορές. Την εμφιάλωση ακολουθεί 6μηνη παλαίωση στο μπουκάλι.
Συνοδεύει τέλεια τα ψητά κρέατα, πιάτα με αρνί και κρεατικά στα κάρβουνα και τα κοκκινιστά της κατσαρόλας.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 16-18°C
Διακρίσεις:
- 2006: Αργυρό - 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης
- 2003: Χρυσό των Χρυσών μετάλλιο - Διαγωνισμός Κρασιών από Σταφύλια Βιολογικής Καλλιέργειας.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Μια μοντέρνα έκφραση του κλασικού χαρμανιού. Η μύτη συνδυάζει τις διαφορετικές αποχρώσεις των ποικιλιών, αλλά και του βαρελιού. Η γευστική εντύπωση είναι μαλακή στην αρχή, δομημένη και πλούσια στη συνέχεια, αρωματική και μεγάλης διάρκειας στο τέλος. |
Ποικιλίες : | 50% Cabernet Sauvignon - 50% Merlot |
% αλκοόλ : | 13% |
Γλυκύτητα : | Ξηρό |
Τύπος κρασιού : | Οίνος ερυθρός Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Θεσσαλονίκη |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 16-18°C |
Συνοδεύει : | Ψητά κρέατα, πιάτα με αρνί και κρεατικά στα κάρβουνα και τα κοκκινιστά της κατσαρόλας |
Μέγεθος φιάλης : | 1500ml |
Παραγωγός : | Κτήμα Αρβανιτίδη |
Περιοχή : | Θεσσαλονίκη |
Οινοποίηση : | Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση κάθε ποικιλίας ξεχωριστά. Μετά το τέλος της αλκοολικής και της μηλογαλακτικής ζύμωσης (όταν πραγματοποιείται) γίνονται οι πρώτες αναμίξεις μεταξύ των ποικιλιών. Ακολουθεί η παλαίωση σε γαλλικά και αμερικανικά δρύινα βαρέλια για έναν χρόνο, στη διάρκεια του οποίου τα κρασιά μεταγγίζονται δύο έως τρεις φορές. Την εμφιάλωση ακολουθεί 6μηνη παλαίωση στο μπουκάλι. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ CABERNET-MERLOT ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ 2005 Ε...
Περισσότερα -
HUGO BOSS BALDESSARINI AMBRE, EAU DE TOILETTE...
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΣΚΙΩΝ ACTIVE SUNKISSED ΜΕ 12 ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧ...
Περισσότερα -
ΠΑΛEΤΑ ΜΑΚΙΓΙAΖ SUNKISSED BRONZE GET READY ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |