ΚΡΑΣΙ ΜΑΥΡΟΤΡΑΓΑΝΟ ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑΣ 2014 ΕΡΥΘΡΟ MANGUM 1500 ML 142006440
Εξαντλημένο
Χρώμα: Βαθύ κόκκινα χρώμα, με βιολετί ανταύγειες. Μύτη: Νότες από ώριμα κόκκινα φρούτα, μαρμελάδες, σύκο
και γλυκά μπαχαρικά. Στόμα: Πλούσιο σώμα, με αρώματα παρόμοια με αυτά της μύτης και ταννίνες και οξύτητα σε
ισορροπία.
Δυνατότητα παλαίωσης: Άνω των 7 ετών.
Σερβίρεται με: Κόκκινο ψητό κρέας ή «κατσαρόλας»,
πλούσια πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας και μαλακά τυριά, στους 17°-18 C.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991, με την επωνυμία ΣΙΓΑΛΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ Ε.Π.Ε. Αρχικά το οινοποιείο στεγάστηκε εκεί όπου παλαιότερα ήταν η παραδοσιακή κάναβα της οικογένειας του Πάρι Σιγάλα. Στη συνέχεια κατασκευάστηκε και λειτούργησε, το 1998, σε ιδιόκτητο χώρο, νέα μονάδα παραγωγής, εμφιάλωσης και παλαίωσης οίνων. Έκτοτε, και μετά από συνεχείς επενδύσεις εκσυγχρονισμού και επεκτάσεων διαμορφώθηκε η σημερινή παραγωγική υποδομή με δυνατότητα επεξεργασίας και εμφιάλωσης 300.000 φιαλών ετησίως.
| Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Χρώμα: Βαθύ κόκκινα χρώμα, με βιολετί ανταύγειες. Μύτη: Νότες από ώριμα κόκκινα φρούτα, μαρμελάδες, σύκο και γλυκά μπαχαρικά. Στόμα: Πλούσιο σώμα, με αρώματα παρόμοια με αυτά της μύτης και ταννίνες και οξύτητα σε ισορροπία. |
| Ποικιλίες : | Μαυροτράγανο |
| Γλυκύτητα : | Ξηρό |
| Τύπος κρασιού : | Ερυθρό |
| % αλκοόλ : | 14.5% |
| Συνοδεύει : | Κόκκινο ψητό κρέας ή «κατσαρόλας», πλούσια πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας και μαλακά τυριά |
| Φύλαξη - Παλαίωση : | Άνω των 7 ετών |
| Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 17-18°C |
| Μέγεθος φιάλης : | 1500ml |
| Παραγωγός : | Κτήμα Σιγάλας |
| Περιοχή : | Σαντορίνη |
| Αμπελώνες : | Τα κλήματα είναι ανω των 50 ετών και ένα μέρος από αμπέλια 10 ετών. |
| Οινοποίηση : | Κλασσική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με εκχυλίσεις μεγάλης διάρκειας και παλαίωση σε νέα δρύινα βαρέλια για 18 μήνες. |
Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ΜΑΥΡΟΤΡΑΓΑΝΟ ΚΤΗΜΑ ΣΙΓΑΛΑΣ 2014 ΕΡΥΘΡΟ ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |



