ΚΡΑΣΙ MOUTON CADET RESERVE GRAVES BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD 2014 (ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΟ) ΛΕΥΚΟ 750ML 142006322

Εξαντλημένο
Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονί, κιτρινοπράσινο. Η μύτη είναι μέτριας έντασης φρουτώδης, με λευκόσαρκο ροδάκινο και βερύκοκο σε συνδυασμό με λευκά ανθικά αρώματα. Στο στόμα είναι ξηρό, δροσερό, ισορροπημένο, με μέτριο σώμα και έντονη ορυκτότητα. Η επίγευση είναι μέτρια με εσπεριδοειδή και άνθη εσπεριδοειδών.
Οινοποίηση: Μετά την αυστηρή επιλογή των καλύτερων σταφυλιών γίνεται προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία για την ενίσχυση των αρωμάτων. Στη συνέχεια κλασματοποίηση των πιέσεων και διαχωρισμός. Το κρασί στη συνέχεια ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 18°C. Με την ολοκλήρωση της ζύμωσης και την πρώτη μετάγγιση το κρασί ωριμάζει για 4 μήνες στις λεπτές λάσπες του όπου αναδεύεται τακτικά.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 10-11°C

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονί, κιτρινοπράσινο. Η μύτη είναι μέτριας έντασης φρουτώδης, με λευκόσαρκο ροδάκινο και βερύκοκο σε συνδυασμό με λευκά ανθικά αρώματα. Στο στόμα είναι ξηρό, δροσερό, ισορροπημένο, με μέτριο σώμα και έντονη ορυκτότητα. Η επίγευση είναι μέτρια με εσπεριδοειδή και άνθη εσπεριδοειδών. |
Ποικιλίες : | Semillon, Sauvignon Blanc |
Γλυκύτητα : | Ξηρό |
Τύπος κρασιού : | Οίνος Λευκός |
% αλκοόλ : | 12.5% |
Συνοδεύει : | Γαρίδες & Σαλάτες |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 3 χρόνια από τον τρύγο |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 10-11°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Baron Philippe de Rothschild |
Περιοχή : | Γαλλία-Graves |
Αμπελώνες : | Τα σταφύλια προέρχονται από συνεργαζόμενους αμπελουργούς στην περιοχή της Graves, που ακολουθούν τις οδηγίες των τεχνικών του BPDR. Το έδαφος χαλικοπηλώδες, επιτρέποντας την καλή αποστράγγιση και το φτωχό έδαφος που χρειάζονται τα αμπέλια σε συνδυασμό με το ήπιο κλίμα και την αργή ωρίμανσή τους. |
Οινοποίηση : | Μετά την αυστηρή επιλογή των καλύτερων σταφυλιών γίνεται προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία για την ενίσχυση των αρωμάτων. Στη συνέχεια κλασματοποίηση των πιέσεων και διαχωρισμός. Το κρασί στη συνέχεια ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 18°C. Με την ολοκλήρωση της ζύμωσης και την πρώτη μετάγγιση το κρασί ωριμάζει για 4 μήνες στις λεπτές λάσπες του όπου αναδεύεται τακτικά. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ MOUTON CADET RESERVE GRAVES BARON PHILI...
Περισσότερα -
NOCTUA NM-I2011 MOUNTING KIT FOR SOCKET 2011
Περισσότερα -
TOSHIBA SATELLITE C850D-10H 15.6'' AMD E1-120...
Περισσότερα -
SAKE AKASHI-TAI HONJOZO 720ML
Περισσότερα -
SWEEX 5.1 SPEAKER SET
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ WHYTE & MACKAY 13 ΕΤΩΝ THE THIRTEEN 70...
Περισσότερα -
AVM FRITZ!WLAN REPEATER 1750E
Περισσότερα -
LAPTOP ACER ASPIRE F5-573G-58W4 15.6'' FHD IN...
Περισσότερα -
ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΣΙΛΙΛΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 200ML
Περισσότερα -
KINGSTON SKC300S37A/120G SSDNOW KC300 120GB 2...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |