ΚΡΑΣΙ MOUTON CADET RESERVE GRAVES BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD 2014 (ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΟ) ΛΕΥΚΟ 750ML 142006322

Εξαντλημένο
Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονί, κιτρινοπράσινο. Η μύτη είναι μέτριας έντασης φρουτώδης, με λευκόσαρκο ροδάκινο και βερύκοκο σε συνδυασμό με λευκά ανθικά αρώματα. Στο στόμα είναι ξηρό, δροσερό, ισορροπημένο, με μέτριο σώμα και έντονη ορυκτότητα. Η επίγευση είναι μέτρια με εσπεριδοειδή και άνθη εσπεριδοειδών.
Οινοποίηση: Μετά την αυστηρή επιλογή των καλύτερων σταφυλιών γίνεται προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία για την ενίσχυση των αρωμάτων. Στη συνέχεια κλασματοποίηση των πιέσεων και διαχωρισμός. Το κρασί στη συνέχεια ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 18°C. Με την ολοκλήρωση της ζύμωσης και την πρώτη μετάγγιση το κρασί ωριμάζει για 4 μήνες στις λεπτές λάσπες του όπου αναδεύεται τακτικά.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 10-11°C

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονί, κιτρινοπράσινο. Η μύτη είναι μέτριας έντασης φρουτώδης, με λευκόσαρκο ροδάκινο και βερύκοκο σε συνδυασμό με λευκά ανθικά αρώματα. Στο στόμα είναι ξηρό, δροσερό, ισορροπημένο, με μέτριο σώμα και έντονη ορυκτότητα. Η επίγευση είναι μέτρια με εσπεριδοειδή και άνθη εσπεριδοειδών. |
Ποικιλίες : | Semillon, Sauvignon Blanc |
Γλυκύτητα : | Ξηρό |
Τύπος κρασιού : | Οίνος Λευκός |
% αλκοόλ : | 12.5% |
Συνοδεύει : | Γαρίδες & Σαλάτες |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 3 χρόνια από τον τρύγο |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 10-11°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Baron Philippe de Rothschild |
Περιοχή : | Γαλλία-Graves |
Αμπελώνες : | Τα σταφύλια προέρχονται από συνεργαζόμενους αμπελουργούς στην περιοχή της Graves, που ακολουθούν τις οδηγίες των τεχνικών του BPDR. Το έδαφος χαλικοπηλώδες, επιτρέποντας την καλή αποστράγγιση και το φτωχό έδαφος που χρειάζονται τα αμπέλια σε συνδυασμό με το ήπιο κλίμα και την αργή ωρίμανσή τους. |
Οινοποίηση : | Μετά την αυστηρή επιλογή των καλύτερων σταφυλιών γίνεται προζυμωτική εκχύλιση σε χαμηλή θερμοκρασία για την ενίσχυση των αρωμάτων. Στη συνέχεια κλασματοποίηση των πιέσεων και διαχωρισμός. Το κρασί στη συνέχεια ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 18°C. Με την ολοκλήρωση της ζύμωσης και την πρώτη μετάγγιση το κρασί ωριμάζει για 4 μήνες στις λεπτές λάσπες του όπου αναδεύεται τακτικά. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ MOUTON CADET RESERVE GRAVES BARON PHILI...
Περισσότερα -
STREACOM ST-FC5S EVO WS HTPC FANLESS ALUMINIU...
Περισσότερα -
ΜΠΟΤΑΚΙ CAMPER RUNNER FOUR K300347-009 ΚΑΦΕ (...
Περισσότερα -
T-SHIRT TOMMY HILFIGER UM0UM01167/004 ΓΚΡΙ ΜΕ...
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ PD STRAP VEST ΚΟΚΚΙΝΟ
Περισσότερα -
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΛΟΥΖΕΡ
Περισσότερα -
ΚΟΥΒΕΡΤΑ FLEECE DAS HOME RELAX 4863 ΜΠΛΕ 160Χ...
Περισσότερα -
ΣΛΙΠΑΚΙ SLOGGI MEN GO NATURAL H BRIEF ΚΑΦΕ/ΧΑ...
Περισσότερα -
HOODIE ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ SUPERDRY UNIV ΜΠΟΡΝΤΩ (XXL...
Περισσότερα -
CROP TOP ELLESSE FILIDE SGI11072 ΜΑΥΡΟ (XS)
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |