Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Σαμπάνιες
Αφρώδη - Prosecco
Moscato d Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΣΑΜΠΑΝΙΑ BILLECART-SALMON BRUT ROSE N.V. ΡΟΖΕ JEROBOAM 3LT
BILLECART-SALMON
ΓΑΛΛΙΑ - ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΡΟΖΕ
  • ΣΑΜΠΑΝΙΑ BILLECART-SALMON BRUT ROSE N.V. ΡΟΖΕ JEROBOAM 3LT
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΣΑΜΠΑΝΙΑ BILLECART-SALMON BRUT ROSE N.V. ΡΟΖΕ JEROBOAM 3LT
(142006310)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρώμα απαλό ροζ που ομορφαίνει από νότες χρυσού,οι ντελικάτες αναδυόμενες φυσαλίδες δίνουν την αίσθηση του κρεμμώδες. Αρώματα κομψά, ντελικάτο μπουκέτο από φίνες νότες από κόκκινα φρούτα. Στον ουρανίσκο διακρίνουμε κομψό στυλ συνοδευόμενο από φρέσκο τελείωμα.

Σαμπάνια για ρομαντικούς ανθρώπους..! Πρώτα αγαπήθηκε από τις γυναίκες, η ισορροπία και η φινέτσα μου όμως το έχουν μεταμορφώσει και πλέον εκτιμάται από όλους!

Σε πείσμα των καιρών η Billecart-Salmon επέλεξε να ζυμώνει τα grand crus σε μικρά βαρέλια Βουργουνδίας και εν συνεχεία τα μπουκάλια ωριμάζουν σε ένα δίκτυο από κελάρια. Βρίσκονται βαθιά μέσα στη γη, με το έδαφος να είναι χαλικώδες και να προέρχεται από το 17 και 19 αιώνα. Συνθήκες που ευνοούν την παραγωγή άριστων κρασιών Καμπανίας σε σταθερή θερμοκρασία των 12°C. Οι μέθοδοι παραγωγής για αυτό το κρασί μας γυρνάνε αρκετά χρόνια πίσω στην ίδρυση του πύργου πριν από 7 γενιές. Οινοποιείται ως λευκό κρασί με μικρή πρόσμιξη από Pinot noir που οινοποιείται ως κόκκινο.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Χρώμα απαλό ροζ που ομορφαίνει από νότες χρυσού,οι ντελικάτες αναδυόμενες φυσαλίδες δίνουν την αίσθηση του κρεμμώδες. Αρώματα κομψά, ντελικάτο μπουκέτο από φίνες νότες από κόκκινα φρούτα. Στον ουρανίσκο διακρίνουμε κομψό στυλ συνοδευόμενο από φρέσκο τελείωμα. 
Ποικιλίες : Pinot noir, Chardonnay και Pinot Meunier 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
Τύπος κρασιού : Αφρώδη 
% αλκοόλ : 12 
Συνοδεύει : Σερβίρεται βέβαια ως απεριτίφ αλλά συνδυάζει άριστα πιάτο από σολωμό ή σούσι. Μπορεί να συνοδεύσει και επιδόρπια από κόκκινα φρούτα και να προσδώσει εξαιρετική αίσθηση. 
Φύλαξη - Παλαίωση : Ιδανικές συνθήκες παλαίωσης είναι σε θερμοκρασία 10-12°C ώστε να διατηρηθεί για 3-5 έτη. 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι περίπου στους 8°C. Πριν το σερβίρισμα προτείνεται η παραμονή της σαμπάνιας για 20 λεπτά σε δοχεία με νερό και πάγο.
Το φελλό προσπαθείστε να το βγάλετε με απαλές κινήσεις και χωρίς να κουνήσετε τη σαμπάνια.
Σερβίρεται σε ποτήρι σαμπάνιας! 
Μέγεθος φιάλης : 3lt 
Σοδειά : N.V. 
Περιοχή : Καμπανία 
Αμπελώνες : Η Billecart-Salmon είναι μια σαμπάνια που έγραψε ιστορία. Το 1999, επτά από τους καλύτερους δοκιμαστές στον κόσμο μαζεύτηκαν στη Στοκχόλμη για να αποφασίσουν ποια ήταν η καλύτερη σαμπάνια του 20ου αιώνα. Η δοκιμασία δεν ήταν καθόλου εύκολη. Μέσα στα 140 κρασιά που παρουσιάστηκαν υπήρχαν όλα τα μεγάλα ονόματα: Cristal, Krug, Dom Perignon, κλπ. Η Billecart-Salmon ήρθε πρωτοδεύτερη με την 1959 και την 1961. Η Billecart-Salmon έδωσε βάση στη γνωστοποίηση του αποτελέσματος αν και δεν ήταν μεγάλη έκπληξη για τα άτομα που παρακολουθούν την πορεία αυτού του μικρού και σχετικά άγνωστου οίκου. Οι σαμπάνιες αυτές έχουν ένα πολύ ιδιότυπο στυλ. Απαλότητα, κρεμώδη αίσθηση στο στόμα, πολυπλοκότητα και φινέτσα παντρεμένες τέλεια. Δεν υπάρχουν ψεγάδια, δεν υπάρχουν ραφές. Το σύνολο είναι δομημένο με έναν τρόπο που φαίνεται τόσο φυσικός που φαντάζει εύκολος. Όλα τα επιμέρους στοιχεία έχουν το ρόλο τους και τίποτα δεν περισσεύει. Αυτή η ντίβα σαγηνεύει με τη στόφα και τον χαρακτήρα της. 
Οινοποίηση : Σε πείσμα των καιρών η Billecart-Salmon επέλεξε να ζυμώνει τα grand crus σε μικρά βαρέλια Βουργουνδίας και εν συνεχεία τα μπουκάλια ωριμάζουν σε ένα δίκτυο από κελάρια. Βρίσκονται βαθιά μέσα στη γη, με το έδαφος να είναι χαλικώδες και να προέρχεται από το 17 και 19 αιώνα. Συνθήκες που ευνοούν την παραγωγή άριστων κρασιών Καμπανίας σε σταθερή θερμοκρασία των 12οC.
Οι μέθοδοι παραγωγής για αυτό το κρασί μας γυρνάνε αρκετά χρόνια πίσω στην ίδρυση του πύργου πριν από 7 γενιές. Οινοποιείται ως λευκό κρασί με μικρή πρόσμιξη από Pinot noir που οινοποιείται ως κόκκινο. 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση