ΚΡΑΣΙ CHATEAU LA MISSION HAUT-BRION GRAND CRU CLASSE 2012 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142006230

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ CHATEAU LA MISSION HAUT-BRION GRAND CRU CLASSE 2012 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142006230
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Έντονο, εκφραστικό κρασί, εντυπωσιακό για τους γνώστες, είναι η εικόνα του La Mission Haut-Brion προς τους γευσιγνώστες!
Υπάρχει δυνατότητα μεγάλης παλαίωσης.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Χρώμα πολύ σκούρο με χροιά ροζ βατόμουρου. Αίσθηση του δρυ υπάρχει με αποτέλεσμα να υπάρχει χροια βουτύρου. Αίσθηση ζουμερών μαύρων φρούτων, καλή δομή και τανίνες που θέλουν χρόνο για να μεταμορφωθούν σε μεταξένιες |
Ποικιλίες : | Cabernet Sauvignon , Merlot , Cabernet Franc |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
% αλκοόλ : | 13 |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 10-30 έτη |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Ιδανική θερμοκρασία 16 - 18°C. Χρειάζεται μετάγγιση. |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Περιοχή : | Pessac Leognan |
Αμπελώνες : | Η λέξη "terroir" είναι η πιο κατάλληλη για την έκφραση αυτού του άριστου αμπελώνα. Σε αυτή τη λέξη αντικατοπτρίζεται το έδαφος, το υπέδαφος, το μικροκλίμα και όλα τα συστατικά για την παραγωγή ενός μεγάλου κρασιού. Διακρίνουμε πέτρες με διάμετρο 1-3 εκατοστά, πέτρες από τα πυρηναία όρη με διάμετρο 6-12 εκατοστά, άμμο, και βέβαια το περίφημο Gunzian από την Pleistocene εποχή. Όλα αυτά παρέχουν τα απαραίτητα στοιχεία για την παραγωγή τέλειου κρασιού. |
Οινοποίηση : | Η διαδικασία της οινοποίησης στο μεγαλείο της. Από το μάζεμα των τσαμπιών με το χέρι, τη διαλογή, τη ζύμωση, την ωρίμανση, τη δημιουργία του μείγματος των ποικιλιών, topping off, racking, fining και τέλος εμφιάλωση. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ CHATEAU LA MISSION HAUT-BRION GRAND CRU...
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΟΡΑΛΙ AMERICAN VINTAGE ΤΡΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΩ...
Περισσότερα -
EAU DE TOILETTE CHANEL, ALLURE SPORT
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |