Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Σαμπάνιες
Αφρώδη - Prosecco
Moscato d Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ SEGURA VIUDAS BRUT ΡΟΖΕ 750 ML
SEGURA VIUDAS
ΑΦΡΩΔΗ-PROSECCO ΑΦΡΩΔΕΙΣ ΟΙΝΟΙ
  • ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ SEGURA VIUDAS BRUT ΡΟΖΕ 750 ML
  • ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ SEGURA VIUDAS BRUT ΡΟΖΕ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ SEGURA VIUDAS BRUT ΡΟΖΕ 750 ML
(142006049)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Brut Rose της Segura Viudas είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς πρέπει να είναι ένα Cava Rosado, με το έντονο φρουτώδες άρωμά του, τόσο στη μύτη όσο και στη γεύση, το ζωντανό χρώμα του και τη φινέτσα του. Παρασκευάζεται από την ποικιλία Trepat με την προσθήκη 10% Garnacha. Η Trepat προσφέρει τη φρεσκάδα του φρούτου, το άρωμα και τη φινέτσα. Η Garnacha ενισχύει τη γεύση του.
Για την παραγωγή του χρώματος και για την απόσταξη του αρώματος των σταφυλιών χρησιμοποιείται η παραδοσιακή τεχνική του μουλιάσματος του φλοιού. Τα σταφύλια Trepat μουλιάζουν για 24 ώρες στους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ τα Garnacha για 12 ώρες στους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Η κατ’ ελάχιστο επαφή για 12 μήνες με την οινολάσπη προσφέρει στο Rosado μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα φρουτώδη αρώματα και στην περιπλοκότητα. Το άρωμα, φυσικά, προέρχεται από τα σταφύλια, ενώ η περιπλοκότητα από τη μαγιά κατά τη διάρκεια της δεύτερης ζύμωσης μέσα στη φιάλη.

Το Brut Rose είναι λαμπερό, με ελαφριές αποχρώσεις του ροζ της φράουλας, πινελιές του χρώματος του σολομού ή του φλοιού του κρεμμυδιού. Το άρωμά του θυμίζει άγουρη φράουλα, κόκκινη σταφίδα και γρεναδίνη. Είναι δροσερό στη γεύση, πλούσιο σε άρωμα κερασιού και με μια ελαφριά οξύτητα. Το απαλό τελείωμα στο πίσω μέρος του ουρανίσκου προσφέρει μια υπέροχη ισορροπία.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τέλειο με τα περισσότερα ορεκτικά και πρώτα πιάτα, είτε ψαριών είτε λαχανικών, αλλά και ιδανικό για ρύζι με θαλασσινά, με σολομό, ή με τόνο στη σχάρα καθώς δημιουργεί τέλειο συνδυασμό τόσο χρωματικά όσο και γευστικά. Είναι επίσης απολαυστικό ως ένα απογευματινό ποτό.

Ακριβώς έξω από την Βαρκελώνη, στη καρδιά της περιοχής της Cava, υπάρχει ένα οινοποιείο που χρονολογείται από τον 11ο Αιώνα. Οι οινοποιοί είναι παθιασμένοι και αφοσιωμένοι στην δημιουργία υψηλής ποιότητας Cavas, με μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.
Τα σταφύλια μαζέυονται με το χέρι, και χρησιμοποιείτε σπιτική μαγιά, και μακρυά ωρίμανση για την δημιουργία αυτών των μοναδικών κρασιών. κάθε φιάλη είναι ένας μοναδικός θησαυρός που θέλεις να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Όπως λένε κάποια μυστικά είναι καλύτερα να τα μοιράζεσαι.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Το Brut Rose είναι λαμπερό, με ελαφριές αποχρώσεις του ροζ της φράουλας, πινελιές του χρώματος του σολομού ή του φλοιού του κρεμμυδιού. Το άρωμά του θυμίζει άγουρη φράουλα, κόκκινη σταφίδα και γρεναδίνη. Είναι δροσερό στη γεύση, πλούσιο σε άρωμα κερασιού και με μια ελαφριά οξύτητα. Το απαλό τελείωμα στο πίσω μέρος του ουρανίσκου προσφέρει μια υπέροχη ισορροπία. 
Ποικιλίες : 90% Trepat, 10% Garnacha 
% αλκοόλ : 12 
Μέγεθος φιάλης : 750ml 
Συνοδεύει : Είναι τέλειο με τα περισσότερα ορεκτικά και πρώτα πιάτα, είτε ψαριών είτε λαχανικών, αλλά και ιδανικό για ρύζι με θαλασσινά, με σολομό, ή με τόνο στη σχάρα καθώς δημιουργεί τέλειο συνδυασμό τόσο χρωματικά όσο και γευστικά. Είναι επίσης απολαυστικό ως ένα απογευματινό ποτό. 
Περιοχή : Ισπανία 
Παραγωγός : Segura Viudas 
Οινοποίηση : Για την παραγωγή του χρώματος και για την απόσταξη του αρώματος των σταφυλιών χρησιμοποιείται η παραδοσιακή τεχνική του μουλιάσματος του φλοιού. Τα σταφύλια Trepat μουλιάζουν για 24 ώρες στους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ τα Garnacha για 12 ώρες στους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση