ΚΡΑΣΙ CASANOVA DI NERI ROSSO DI MONTALCINO 2013 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142005243
Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ CASANOVA DI NERI ROSSO DI MONTALCINO 2013 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142005243
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
To Rosso di Montalcino είναι το «μικρό αδελφάκι» του Brunello οι παραγωγοί επιλέγουν τα νεαρά αμπέλια από Sangiovese και τα οινοποιούν με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο και με συντομότερη παλαίωση στο βαρέλι. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί που χαρακτηρίζεται από τον όγκο και τον χαρακτήρα του Montalcino, αλλά χωρίς την ανάγκη μακράς παλαίωσης στην φιάλη.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

| Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Το χρώμα είναι βαθύ. Το φρούτο είναι το κυρίαρχο κομμάτι των αρωμάτων. Η φρεσκάδα έκδηλη, χωρίς να χάνεται η πυκνότητα, η σοβαρότητα και η ένταση της δομής. |
| Ποικιλίες : | 100% Sangiovese |
| Γλυκύτητα : | Ξηρός |
| % αλκοόλ : | 14.5% |
| Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 16 - 18°C |
| Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
| Περιοχή : | Montalcino |
| Αμπελώνες : | Το κτήμα Casanova di Neri ξεκίνησε το 1971 από τον Giovanni Neri. Σήμερα υπάρχουν στην κατοχή του κτήματος 36 εκτάρια γης σε 4 διαφορετικές κοινότητες. |
| Οινοποίηση : | Η ζύμωση διαρκεί περίπου 15 ημέρες και η ωρίμανση γίνεται σε δρύινα γαλλικά και σλαβονικά βαρέλια για 12 μήνες. Ο τρύγος ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου και η εμφιάλωση γίνεται το Δεκέμβριο της επόμενης χρονιάς. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ CASANOVA DI NERI ROSSO DI MONTALCINO 20...
Περισσότερα -
GIN OLD ENGLISH 700 ML
Περισσότερα -
ΠΕΤΣΕΤΑ-ΠΑΡΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ GREENWICH POLO CLUB 36...
Περισσότερα -
ΠΕΤΣΕΤΑ-ΠΑΡΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ GREENWICH POLO CLUB 36...
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ TORABHAIG ALLT GLEANN THE LEGACY SERIE...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CHATEAU MALARTIC-LAGRAVIERE GRAND CRU C...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ GEWURZTRAMINER FRONHOLZ 'A L'ORIENT D'E...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ ROBOLA ORINA ARMAKIA 2024 PETRAKOPOULOS...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ GENTILINI ΡΟΖΕ ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ 2013 750 ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ DOMINIO DEL AGUILA PICARO VINAS VIEJAS ...
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |



