ΚΡΑΣΙ GRANS MURALLES MIGUEL TORRES 2016 ΕΡΥΘΡΟ 750ML 142004935

Παράδοση σε 24 ώρες

Στην όψη το κρασί είναι βαθύ ρουμπινί. Στη μύτη είναι πυκνό και συγκεντρωμένο με λεπτά αρώματα λουλουδιών,
με ώριμα κόκκινα φρούτα και γλυκά μπαχαρικά όπως γλυκόριζα και γαρύφαλλο. Στο στόμα είναι ξηρό, γεμάτο σώμα, με
ώριμες σοκολατένιες τανίνες και μακρύ τελείωμα γεμάτο καβουρδισμένους καρπούς όπως καφέ και κακάο.
Συνοδεύει: Βοδινό rib eye ή φιλέτο στη σχάρα.
Σερβίρεται στους 16-18°C.
Ο οίκος Torres είναι μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον κόσμο, ακόμα και εκτός κρασιού.
Ο Miguel Torres, μια χαρισματική προσωπικότητα που έχει επηρεάσει σημαντικά την παραγωγή και την φήμη του
Ισπανικού κρασιού, είναι επικεφαλής της εταιρίας. Η φιλοσοφία της βασίζεται στο να παραμείνει μια οικογενειακή
επιχείρηση ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται στον χώρο του ποιοτικού κρασιού και να καθιερωθεί σαν μια από τις
καλύτερες παραγωγικές εταιρείες στον οινικό κόσμο.
Με βαθιά προοδευτικές ιδέες για το κρασί ήταν ο πρώτος που
εγκαταστάθηκε στην Χιλή, 15 χρόνια πριν τον επόμενο, στην Καλιφόρνια και πρόσφατα στην Κίνα, χωρίς να σταματήσει
την ανάπτυξη του στην Ισπανία.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Στην όψη το κρασί είναι βαθύ ρουμπινί. Στη μύτη είναι πυκνό και συγκεντρωμένο με λεπτά αρώματα λουλουδιών, με ώριμα κόκκινα φρούτα και γλυκά μπαχαρικά όπως γλυκόριζα και γαρύφαλλο. Στο στόμα είναι ξηρό, γεμάτο σώμα, με ώριμες σοκολατένιες τανίνες και μακρύ τελείωμα γεμάτο καβουρδισμένους καρπούς όπως καφέ και κακάο. |
Ποικιλίες : | Garro, Samso, Querol, Garnacha, Monastrell |
Γλυκύτητα : | Ξηρό |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρό |
% αλκοόλ : | 14% |
Συνοδεύει : | Βοδινό rib eye ή φιλέτο στη σχάρα |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 10 χρόνια |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 16-18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Miguel Torres |
Περιοχή : | Conca de Barbera |
Αμπελώνες : | Conca de Barber?. Το έδαφος μοιάζει πολύ με αυτό του Priorat (Licorella) |
Οινοποίηση : | Μετά από εξαντλητική επιλογή των κατάλληλων ρογών γίνεται το σπάσιμο των ρογών όπου και γίνεται η εκχύλιση για 28 ημέρες σε θερμοκρασία 26οC. Το κρασί στην συνέχεια ωριμάζει για 18 μήνες σε καινούργια Γαλλικά βαρέλια λεπτόκοκκα Troncais. |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ GRANS MURALLES MIGUEL TORRES 2016 ΕΡΥΘΡ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ REEBOK LITE 4 ΜΑΥΡΟ (USA:13, EU:47)
Περισσότερα -
ΣΑΛΙΑΡΑ ΤΙ-ΤΙΝ ΠΕΤΣΕΤΕ-ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜE VELCRO ΠΑΠ...
Περισσότερα -
ESPIEL ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ...
Περισσότερα -
ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΠΙΣΙΝΑ INTEX EASY SET ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ 366 ...
Περισσότερα -
ΖΑΚΕΤΑ ODLO CARVE CERAMIWARM MIDLAYER ΓΚΡΙ ΜΕ...
Περισσότερα -
JACKET MARIA WOVEN COVER UP TOP ΠΡΑΣΙΝΟ (S)
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS ORIGINALS VARIAL MID ΜΑΥΡΟ/ΛΕ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE HOOPS 2.0 MID ΜΠΛ...
Περισσότερα -
ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΛΑΚΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |