ΚΡΑΣΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ 2015 ΛΕΥΚΟ 750ML 142004634

Εξαντλημένο
Η Στροφιλιά λευκή είναι το κρασί που, το 1984, έβαλε το όνομα στα χείλια του κάθε ψαγμένου οινόφιλου της εποχής, με το φρέσκο, γοητευτικό και πεντακάθαρο στυλ.
Οινοποίηση ξεχωριστά για την κάθε ποικιλία. Μετά την προσεκτική διαλογή των σταφυλιών τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο πραγματοποιείται ελαφρά πίεση των σταφυλιών για την παραλαβή μόνο του πρώτου χυμού. Εν συνεχεία πραγματοποιείται απολάσπωση και εμβολιασμός με διαφορετικό στέλεχος σακχαρομύκητα για την κάθε ποικιλία. Η θερμοκρασία της ζύμωσης κυμαίνεται από 13º - 16ºC και περατώνεται έπειτα από διάστημα 25 περίπου ημερών.
Η ακριβής αναλογία των ποικιλιών καθορίζεται οργανοληπτικά. Πρασινοκίτρινο χρώμα. Φρέσκος και ζωηρός αρωματικός χαρακτήρας με κυρίαρχα τα αρώματα των εσπεριδοειδών, με ευχάριστη οξύτητα και απαλή επίγευση βοτάνων.
Δροσερό, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Πρασινοκίτρινο χρώμα. Φρέσκος και ζωηρός αρωματικός χαρακτήρας με κυρίαρχα τα αρώματα των εσπεριδοειδών, με ευχάριστη οξύτητα και απαλή επίγευση βοτάνων. |
Ποικιλίες : | Ροδίτης , Σαββατιανό , Sauvignon Blanc |
Τύπος κρασιού : | Οίνος Λευκός , Ξηρός Επιτραπέζιος Οίνος |
% αλκοόλ : | 0,12 |
Συνοδεύει : | Δροσερό, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας. |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Οινοποιείο Στροφιλιά |
Περιοχή : | Ανάβυσσος , Αττική |
Αμπελώνες : | Ανάβυσσος Αττικής και Μαμουσιά ορεινής Αιγιαλείας. Ιδιόκτητοι και συνεργαζόμενοι αμπελώνες. |
Οινοποίηση : | Η οινοποίηση λαμβάνει χώρα ξεχωριστά για την κάθε ποικιλία. Μετά την προσεκτική διαλογή των σταφυλιών τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο πραγματοποιείται ελαφρά πίεση των σταφυλιών για την παραλαβή μόνο του πρώτου χυμού. Εν συνεχεία πραγματοποιείται απολάσπωση και εμβολιασμός με διαφορετικό στέλεχος σακχαρομύκητα για την κάθε ποικιλία. Η θερμοκρασία της ζύμωσης κυμαίνεται από 13º - 16ºC και περατώνεται έπειτα από διάστημα 25 περίπου ημερών. Η ακριβής αναλογία των ποικιλιών καθορίζεται οργανοληπτικά. |
Ετικέτα : | Στροφιλιά Λευκός |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ 2015 ΛΕΥΚΟ 750ML
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ ADIDAS PERFORMANCE CREW ESSENTIALS ΛΕ...
Περισσότερα -
ΣΟΡΤΣ ADIDAS PERFORMANCE ENTRADA 22 TRAINING ...
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ GOUDEN CAROLUS HET ANKER BLAASVELD BRO...
Περισσότερα -
RAM KINGSTON KSM24RS8/8HAI 8GB DDR4 2400MHZ
Περισσότερα -
ΚΑΛΤΣΕΣ NIKE SPORTSWEAR NO-SHOW 2P ΑΝΘΡΑΚΙ/ΓΚ...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE GALAXAR RUN ΜΑΥΡΟ...
Περισσότερα -
ΟΥΙΣΚΙ BENRIACH AUTHENTICUS 21 ΕΤΩΝ 700 ML
Περισσότερα -
ΣΠΑΣΟΥΑΡ TOORX BOT-021 ΜΑΥΡΟ (XL)
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS PERFORMANCE GALAXY 3 TRAINER ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |