ΚΡΑΣΙ SALTO WILD YEAST 2015 MΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑΣ ΛΕΥΚΟ (STELVIN) 750ML 142004632

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ SALTO WILD YEAST 2015 MΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑΣ ΛΕΥΚΟ (STELVIN) 750ML
142004632
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ένα πρωτοποριακό κρασί του Γιώργου Σκούρα.
Ένα πολύ ιδιαίτερο Μοσχοφίλερο, από ορεινούς και ώριμους αμπελώνες χαμηλών στρεμματικών αποδόσεων, ενώ η αλκοολική του ζύμωση γίνεται με τη χρήση άγριων ζυμών και όχι των ήμερων ζυμών που χρησιμοποιούνται στο 99,99% των περιπτώσεων ανά τον οινοπαραγωγικό κόσμο.
Νευρώδες αλλά όχι αιχμηρό, με μια φορεσιά βόρειας Ευρώπης πάνω του, που θα σας κάνει να δείτε το Μοσχοφίλερο με άλλο μάτι.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Το κρασί είναι εξαιρετικά κομψό, γεμάτο με αρώματα λευκού τριαντάφυλλου , βιολέτας , γιασεμιού , φλούδας πορτοκαλιού και μιας νότας μέντας . Πλούσιο στο στόμα , χαμηλό σχετικά αλκοόλ και εκρηκτική νόστιμη δροσερή οξύτητα. |
Ποικιλίες : | Μοσχοφίλερο |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
Τύπος κρασιού : | Οίνος Λευκός, Ξηρός Προστατευόμενη Γεωγραφική Ενδειξη Πελοπόννησος |
% αλκοόλ : | 11.5% |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 8-10°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Κτήμα Σκούρα |
Περιοχή : | Νεμέα, Πελοπόννησος |
Αμπελώνες : | Μαντινεία (600m υψόμετρο) |
Οινοποίηση : | Προζυμωτική εκχύλιση για 2 ώρες στους 13°C Παραλαβή προρρόγου έως 48% εξαιτίας των χρωματισμένων φλοιών. Αλκοολική ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές στους 16°C με άγριες ζύμες Σύντομη παλαίωση πάνω σε φίνες οινολάσπες. |
Ετικέτα : | SaLto Wild Yeast |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ SALTO WILD YEAST 2015 MΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΚΤΗΜΑ...
Περισσότερα -
ΚΟΛΙΕ ΚΑΛΤΣΑ
Περισσότερα -
FOREVER TEMPERED GLASS FOR SAMSUNG GALAXY TAB...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |