ΚΡΑΣΙ MERLOT ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΣ 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750ML 142004144

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ MERLOT ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΣ 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
142004144
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μαυροκόκκινο χρώμα. Έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων, μαρμελάδας και κέδρου. Νότες μπαχαρικών και γαλακτικές νύξεις. Πλούσιο στόμα με πυκνότητα και εξαιρετική δομή. Βελούδινες τανίνες που σταδιακά δείχνουν τη στιβαρότητά τους και το δυναμικό παλαίωσης. Μακρά επίγευση.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Μαυροκόκκινο χρώμα. Έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων, μαρμελάδας και κέδρου. Νότες μπαχαρικών και γαλακτικές νύξεις. Πλούσιο στόμα με πυκνότητα και εξαιρετική δομή. Βελούδινες τανίνες που σταδιακά δείχνουν τη στιβαρότητά τους και το δυναμικό παλαίωσης. Μακρά επίγευση. |
Παραγωγός : | Κτήμα Κατσαρού |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρός |
Ποικιλίες : | Merlot |
Οινοποίηση : | Ζύμωση και μακρά εκχύλιση ( 15 -22 μέρες ) σε ανοξείδωτες δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωρίμανση σε μικρά (228 L..) δρύινα Γαλλικά βαρέλια για 10 με 16 μήνες. Μετά την εμφιάλωση παραμένει στην κάβα του κτήματος(συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας και υγρασίας) για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο πριν βγει στο εμπόριο. |
% αλκοόλ : | 14% |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 16-18°C |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 15-20 χρόνια |
Συνοδεύει : | Συνοδεύει κατσικάκι στο φούρνο, μοσχάρι γιουβέτσι, κουνέλι στιφάδο, κυνήγια και γενικότερα κρέατα με έντονες σάλτσες |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ MERLOT ΚΤΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΟΣ 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750ML
Περισσότερα -
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΚΙΤΣΟ
Περισσότερα -
ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ
Περισσότερα -
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ SPEEDO SLIDE ΣΙΕΛ (UK:12K, EU:31)
Περισσότερα -
ΟΣΟ ΣΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL-KAYANO 25 ΛΕΥΚΟ (USA:12.5,...
Περισσότερα -
PJ MASKS 1 ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ
Περισσότερα -
ΒΡΕΦΙΚΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ENERGIERS - ΑΝΘΡΑΚΙ (68ΕΚ.)-...
Περισσότερα -
ΚΟΥΠΑ PYRAMID INTERNATIONAL "JAVA DREAMS (JAD...
Περισσότερα -
ΚΟΡΣΕΣ TRIUMPH LACE-UP SPOTLIGHT CORSELETTE Μ...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |