ΚΡΑΣΙ MAX RESERVA ERRARURIZ CABERNET SAUVIGNON 2011 ΕΡΥΘΡΟ (ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΟ) MANGUM 1500 ML 142003733

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ MAX RESERVA ERRARURIZ CABERNET SAUVIGNON 2011 ΕΡΥΘΡΟ (ΞΥΛΟΚΙΒΩΤΙΟ) MANGUM 1500 ML
142003733
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η σειρά Max Reserva είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τα κρασιά του κτήματος και ένα υπέροχο πρελούδιο για τα Prestige προϊόντα των Errazuriz. Η plus4u.gr αποφάσισε να φέρει μόνο το Cabernet Sauvignon από αυτή την γκάμα, ένα κρασί που έχει φανατικούς οπαδούς.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Ρουμπινιένιο χρώμα με βιολετί αποχρώσεις, αυτό το κρασί είναι πλούσιο στη μύτη με έντονα αρώματα από κόκκινα και μαύρα φρούτα όπως κεράσια, βατόμουρα. Στη μύτη διακρίνουμε νότες από μπαχαρικά όπως κανέλα, γαρύφαλο και βανίλια που προσθέτει μία αίσθηση γλυκύτητας και κομψότητας. Στον ουρανίσκο στην αρχή χαρακτηρίζεται από γλυκιά αίσθηση, απαλές τανίνες που οδηγούν σε μεθυστική παλέτα με σχετικά αυστηρή δομή. Τελείωμα μέτριο προς μακρύ συνοδεύεται από αρώματα ζαχαρωτών, καραμέλας και σοκολάτας. |
Ποικιλίες : | Cabernet Sauvignon 94%, Cabernet Franc 6% |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
% αλκοόλ : | 14% |
Συνοδεύει : | Συνοδεύει ιδανικά σπάλα αρνιού στο φούρνο με ριζότο σαφράν. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 16 - 18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 1500 ml |
Σοδειά : | 2011 |
Περιοχή : | Aconcagua Valley |
Αμπελώνες : | Οι ρόγες που παράγουν το cabernet sauvignon max reserva προέρχονται από τον αμπελώνα MAX στην Aconcagua valley περιοχή με μεσογειακό κλίμα με ζεστά καλοκαίρια και σχετικά δροσερά απογεύματα. Τα κλήματα βρίσκονται σε πλαγιά με κλίση 5 μοιρών σε εδάφη αργιλώδη, αμμώδη με χαλίκια δημιουργώντας άριστες αποστραγγιστικές συνθήκες. Τα κλήματα βρίσκονται σε κάθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα τη μέγιστη έκθεση στον ήλιο σε όλη την περίοδο και βοηθά στην ανάπτυξη υψηλής ποιόητας καρπών. |
Οινοποίηση : | Οι ρόγες συγκεντρώνονται τέλη Απριλίου πολύ προσεκτικά, διαλέγονται και πιέζονται σιγά σιγά σε ανοξείδωτες μεταλλικές δεξαμενές σε θερμοκρασίες 26-30οC. Η εκχύλιση διαρκεί από 20 έως και 30 ημέρες ανάλογα με την ανάπτυξη των ρογών και την περιοχή των αμπελώνων. Η ωρίμανση διαρκεί 12 μήνες σε νέα δρύινα βαρέλια κατά 52% με το 80% των βαρελιών να είναι γαλλικά και το υπόλοιπο 20% αμερικάνικα. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ MAX RESERVA ERRARURIZ CABERNET SAUVIGNO...
Περισσότερα -
ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΚΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΟ
Περισσότερα -
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ 70CM FEDERAL FDR70 WH...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ SALOMON DAINTREE MID GTX ΑΝΘΡΑΚΙ
Περισσότερα -
ΛΙΚΕΡ WHITE MENTHE MONIN 700 ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ QUINTARELLI GIUSEPPE AMARONE DELLA VALP...
Περισσότερα -
ΡΑΚΟΜΕΛΟ FINEST ROOTS SPIRITS 700ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ BARBARESCO BRICCO ASILI-BERNARDOT 1999 ...
Περισσότερα -
Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ
Περισσότερα -
ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |