ΚΡΑΣΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ 2014 ΛΕΥΚΟ 750ML 142003430

Εξαντλημένο
Η Στροφιλιά λευκή είναι το κρασί που, το 1984, έβαλε το όνομα στα χείλια του κάθε ψαγμένου οινόφιλου της εποχής, με το φρέσκο, γοητευτικό και πεντακάθαρο στυλ.
Οινοποίηση ξεχωριστά για την κάθε ποικιλία. Μετά την προσεκτική διαλογή των σταφυλιών τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο πραγματοποιείται ελαφρά πίεση των σταφυλιών για την παραλαβή μόνο του πρώτου χυμού. Εν συνεχεία πραγματοποιείται απολάσπωση και εμβολιασμός με διαφορετικό στέλεχος σακχαρομύκητα για την κάθε ποικιλία. Η θερμοκρασία της ζύμωσης κυμαίνεται από 13º - 16ºC και περατώνεται έπειτα από διάστημα 25 περίπου ημερών.
Η ακριβής αναλογία των ποικιλιών καθορίζεται οργανοληπτικά. Πρασινοκίτρινο χρώμα. Φρέσκος και ζωηρός αρωματικός χαρακτήρας με κυρίαρχα τα αρώματα των εσπεριδοειδών, με ευχάριστη οξύτητα και απαλή επίγευση βοτάνων.
Δροσερό, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Πρασινοκίτρινο χρώμα. Φρέσκος και ζωηρός αρωματικός χαρακτήρας με κυρίαρχα τα αρώματα των εσπεριδοειδών, με ευχάριστη οξύτητα και απαλή επίγευση βοτάνων. |
Ποικιλίες : | Ροδίτης , Σαββατιανό , Sauvignon Blanc |
Τύπος κρασιού : | Οίνος Λευκός , Ξηρός Επιτραπέζιος Οίνος |
% αλκοόλ : | 0,12 |
Συνοδεύει : | Δροσερό, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας. |
Μέγεθος φιάλης : | 750ml |
Παραγωγός : | Οινοποιείο Στροφιλιά |
Περιοχή : | Ανάβυσσος , Αττική |
Αμπελώνες : | Ανάβυσσος Αττικής και Μαμουσιά ορεινής Αιγιαλείας. Ιδιόκτητοι και συνεργαζόμενοι αμπελώνες. |
Οινοποίηση : | Η οινοποίηση λαμβάνει χώρα ξεχωριστά για την κάθε ποικιλία. Μετά την προσεκτική διαλογή των σταφυλιών τόσο στον αμπελώνα όσο και στο οινοποιείο πραγματοποιείται ελαφρά πίεση των σταφυλιών για την παραλαβή μόνο του πρώτου χυμού. Εν συνεχεία πραγματοποιείται απολάσπωση και εμβολιασμός με διαφορετικό στέλεχος σακχαρομύκητα για την κάθε ποικιλία. Η θερμοκρασία της ζύμωσης κυμαίνεται από 13º - 16ºC και περατώνεται έπειτα από διάστημα 25 περίπου ημερών. Η ακριβής αναλογία των ποικιλιών καθορίζεται οργανοληπτικά. |
Ετικέτα : | Στροφιλιά Λευκός |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ 2014 ΛΕΥΚΟ 750ML
Περισσότερα -
Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ RUSSELL ATHLETIC AL S/S CREWNECK TEE ...
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ MINERVA BASIC ΜΑΥΡΟ ...
Περισσότερα -
ΑΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ADIDAS PERFORMANCE FREELIFT T...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ REEBOK YOURFLEX TRAIN 2.0 ΜΠΛΕ/ΧΡΥΣΑ...
Περισσότερα -
DISNEY ΣΟΦΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΙΑ
Περισσότερα -
Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Περισσότερα -
ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |