Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Ιταλία
Γαλλία
Μπορντώ
Βουργουνδία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%
0 αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ PINOT NOIR CELLAR SELECTION MARLBOROUGH (STELVIN) 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
VILLA MARIA
ΕΡΥΘΡΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
  • ΚΡΑΣΙ PINOT NOIR CELLAR SELECTION MARLBOROUGH (STELVIN) 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST
 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ PINOT NOIR CELLAR SELECTION MARLBOROUGH (STELVIN) 2010 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
(142002971)
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Προέρχεται από τους αμπελώνες των περιοχών Awatere και Wairau Valleys στο Marlborough. Αυτοί οι αμπελώνες παραλουθούνται και διαχειρίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ενισχυθεί η ένταση των αρωμάτων και η υγεία των κλημάτων. Η μέση παραγωγή ανά κλήμα είναι περίπου 2-3 κιλά και η διαχείριση τους οδηγεί στη μέγιστη ένταση χρώματος, αρωμάτων και ωρίμανσης των τανινών. Κρασί που διακρίνεται για το εντυπωσιακό του κόκκινο χρώμα, εντυπωσιακό σώμα, άριστη δομή. Συνδυάζεται με πάρα πολλά γεύματα κόκκινων κρεάτων κατά βάσει αλλά και με ριζότο και ζυμαρικά.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Αρωματικό μπουκέτο από κόκκινα και σκούρα κεράσια, δαμάσκηνα και πικάντικα αρώματα. Κομψά φρούτα, πολυεπίπεδα και μακριά αρώματα, πλήρες σώμα και καλή ισορροπία με καλοσχηματισμένες τανίνες. Διακρίνεται για την καλή συγκέντρωσή του, με την κομψή, φίνα και πολύπλοκη δομή που κάνει το pinot noir μοναδικό! 
Ποικιλίες : Pinot Noir 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
% αλκοόλ : 14% 
Συνοδεύει : Συνοδεύει άριστα γεύματα από κόκκινα και λευκά κρέατα, πουλερικά, αρνί, βοδινό κρέας, κρέας ελαφιού, πάπια, κουνέλι και κυνήγι άγριων ζώων. Επίσης συνοδεύει ριζότο, πιάτα ζυμαρικών και τυριά. 
Φύλαξη - Παλαίωση : Μπορεί να αναδείξει πολύπλοκα αρώματα και πολυεπίπεδα αρωμάτων μετά από πέντε έτη. 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 16 - 18°C 
Μέγεθος φιάλης : 750 ml 
Σοδειά : 2010 
Παραγωγός : Villa Maria 
Περιοχή : Auckland 
Αμπελώνες : Οι αμπελώνες της Villa Maria είναι από τους πιο ξακουστούς και κορυφαίους της Νέας Ζηλανδίας. Ιδρύθηκε το 1961 από τον σημερινό ιδιοκτήτη του τον κ. George Fistonich. Το κτήμα Villa Maria έχει τις περισσότερες διακρίσεις από κάθε άλλο αμπελώνα της Νέας Ζηλανδίας από το 1980 τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Από το 2004 πάρθηκε η απόφαση από τον ιδιοκτήτη του αμπελώνα να μην σφραγίζεται το μπουκάλι με φελό όπως συνήθως αλλά με stelvin και πιστεύεται ότι η μεγάλη επιτυχία του αμπελώνα οφείλεται και στη συγκεκριμένη διαδικασία εμφιάλωσης. Μερικές από τις διακρίσεις του κτήματος είναι η βράβευση ως ένας από τους 50 καλύτερους αμπελώνες παγκοσμίως από το περιοδικό Wine Spectator. Στα τελευταία 7 χρόνια στα 6 κατέλαβε την πρώτη θέση. Στο διαγωνισμό του 2006 στο Ηνωμένο Βασίλειο ψηφίστηκε ως το καλύτερο Pinot Noir. 
Οινοποίηση : Μόνο επιλεγμένα κλήματα pinot noir συμμετέχουν στην παραγωγή, ο τρύγος γίνεται με το χέρι, ακολουθεί εκραγισμός και για περίοδο 10 ημερών επαφή με το χυμό σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η ζύμωση λαμβάνει χώρα σε ελεγχόμενη θερμοκρασία μέχρι 32οC. Τα κρασιά οδηγούνται σε γαλλικά βαρέλια για την περίοδο από το χειμώνα έως την άνοιξη μέχρι να πραγματοποιηθεί η μηλογαλακτική ζύμωση. Ακολουθεί η ωρίμανση μέχρι το Φεβρουάριο οπότε και το τελικό μείγμα οριστικοποιείται. Για την ενίσχυση την ένταση των αρωμάτων και την καλή δομή των τανινών λαμβάνει χώρα η ελάχιστη δυνατή διαδικασία διαύγασης και φιλτραρίσματος πριν την εμφιάλωση. 
Φελλός : Stelvin 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0
 
Το καλάθι σας είναι άδειο

Πατήστε εδώ για να δείτε προσφορές & νέες αφίξεις

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές μας.
Πατήστε εδώ για να δείτε το τελευταίο newsletter

Γράψτε το e-mail του φίλου σας για να δείτε το Wish List του
Πατήστε εδώ για να δείτε το δικό σας Wish List

 
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση