ΚΡΑΣΙ THEMA ΕΡΥΘΡΟ 2006 ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 3000 ML 142002403

Εξαντλημένο
Τελικά, κάτι πρέπει να έχει το νερό στην Δράμα. Αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση πως, μέσα σε λιγότερο από 25 χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί εκεί μερικοί από τους καταπληκτικότερους Έλληνες οινοπαραγωγούς, σε σημείο πολλοί να αναφέρουν την περιοχή σαν «το Bordeaux της Ελλάδας». Δυστυχώς - γιατί στο Bordeaux κάνουν καλό κρασί για να βγάλουν πολλά λεφτά, ενώ στην Δράμα βγάζουν πολλά λεφτά από την τσέπη τους για να κάνουν καλό κρασί. Αριστουργηματική επιλογή του THEMA ως όνομα, για το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, για τις μαγευτικές επιλογές ποικιλιών.
Θελκτικό πορφυρό χρώμα. Πολύπλοκο μπουκέτο που αποτελείται από αρώματα μαρμελάδας, δαμάσκηνου, νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, για να καταλήξει σε διακριτικό φόντο μπαχαρικών. Το στόμα του διακρίνεται για το ισορροπημένο πάντρεμα αλκοόλης, οξύτητας και τανινών που του προσδίδει αρμονία και όγκο ενώ στη μεγάλης διάρκειας επίγευσή του κυριαρχούν υπερώριμα φρούτα και κανέλα.

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Θελκτικό πορφυρό χρώμα. Πολύπλοκο μπουκέτο που αποτελείται από αρώματα μαρμελάδας, δαμάσκηνου, νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, για να καταλήξει σε διακριτικό φόντο μπαχαρικών. Το στόμα του διακρίνεται για το ισορροπημένο πάντρεμα αλκοόλης, οξύτητας και τανινών που του προσδίδει αρμονία και όγκο ενώ στη μεγάλης διάρκειας επίγευσή του κυριαρχούν υπερώριμα φρούτα και κανέλα. |
Ποικιλίες : | Syrah, Αγιωργίτικο |
Τύπος κρασιού : | Ερυθρός Τοπικός Οίνος Δράμας |
Συνοδεύει : | Συνδυάζεται θαυμάσια με κρεατικά μαγειρεμένα με πικάντικες σάλτσες, κυνήγι και κίτρινα τυριά. Είναι ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνίσταται η χρήση καράφας. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος: 17-18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 3000 ml |
Παραγωγός : | Κτήμα Παυλίδη |
Οινοποίηση : | Η πραγματοποίηση του τρύγου κατά τη διάρκεια της νύκτας, τη στιγμή που τα σταφύλια βρίσκονται στη βέλτιστη ωριμότητα, έχει σαν σκοπό τη διατήρηση του αρωματικού και φαινολικού δυναμικού της κάθε ποικιλίας. Η ορθή εφαρμογή της εκχύλισης σε προ και μετά ζυμωτικό στάδιο, βοηθά στην εξαγωγή του δυναμικού αυτού. Στη συνέχεια, ο χυμός μεταφέρεται με τη συνδρομή της βαρύτητας σε δρύινα βαρέλια, όπου κ παραμένει 12 μήνες, ενώ η ωρίμανσή του περιλαμβάνει 8-10 μήνες παραμονή στη φιάλη. |
Βαθμολογία : | Gold (Concours Mondial de Bruxelles), Silver (10ος Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκη), Silver - Best in Class ( IWSC), Silver ( Decanter), Bronze(International Wine Challenge) |

Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ THEMA ΕΡΥΘΡΟ 2006 ΚΤΗΜΑ ΠΑΥΛΙΔΗ 3000 ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ DOMAINE SERAFIN PERE FILS CHARMES-CHAM...
Περισσότερα -
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ RUSSELL ATHLETIC OPEN LEG PANT ΓΚΡΙ...
Περισσότερα -
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ESPERANZA EK140 SILICONE USB BLA...
Περισσότερα -
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ HAVAIANAS KIDS MAX HEROES ΜΠΛΕ ΣΚΟΥ...
Περισσότερα -
PHILIPS FM16FD70B/10 SNOW EDITION 16GB USB2.0...
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ADIDAS SPORT INSPIRED STRUTTER ΜΩΒ (...
Περισσότερα -
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ LOGITECH 920-009204 MK470 SLIM W...
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ SAUVIGNON ΒLANC ΛΕΥΚΟ 750 ML
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CHATEAU HAUT MABRUZET CRU BOURGEOIS 201...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |