Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
To top
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%

ΚΟΧΥΛΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗΣ 90 GR 142002163

Χωρίς αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΟΧΥΛΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗΣ 90 GR
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST

Εξαντλημένο

 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΚΟΧΥΛΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΦΡΟΥΚΤΟΖΗΣ 90 GR
142002163
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ντελικάτη συνταγή σοκολάτας βασισμένη στη φρουκτόζη, μια γλυκαντική ουσία, 100% φυτική, που βρίσκεται στα ώριμα φρούτα και στο μέλι και εναρμονίζεται τέλεια με τη γεύση της σοκολάτας. Εξαιρετικό πλεονέκτημα είναι ότι περιέχει 100% βούτηρο κακάο χωρίς τη προσθήκη άλλων φυτικών λιπαρών. Οι σοκολάτες φρουκτόζης απευθύνονται σε όλους και είναι ιδανικές γι' αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους και για τους διαβητικούς.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

  • Εφαρμόζεται σύστημα ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων ISO 22000
  • Προέλευση κακάο: Γκάνα και χώρες Κεντρικής Αμερικής.
  • Περιεκτικότητα σε κακάο: 67%
  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ. Η σοκολάτα διατηρείται εκτός ψυγείου μέχρι τους 25° βαθμούς Κελσίου. Από αυτή τη θερμοκρασία και πάνω ή με την άμεση έκθεση του προϊόντος στον ήλιο η σοκολάτα ζεσταίνεται και μαλακώνει. Συνέπεια αυτού, είναι η σοκολάτα να χάσει την ομοιογένειά της, οπότε και διαχωρίζονται το κακάο από το βούτυρο κακάο (τα κύρια συστατικά της σοκολάτας). Σ' αυτή τη φάση συνήθως, και αφού η σοκολάτα έχει ήδη μαλακώσει, αν την ψύξουμε τότε έχουμε το φαινόμενο του ασπρίσματος, το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο από το βούτυρο κακάο που έχει παγώσει. Γι' αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το άσπρισμα δεν κάνει το προϊόν επικίνδυνο.

    Συνοπτικά, η συμβουλή μας είναι να βάζετε τις σοκολάτες στις σωστές θερμοκρασίες (ψυγείο, κλιματισμό κλπ) πριν ζεσταθούν. Επίσης να μην τις τοποθετείτε σε μέρος όπου πέφτουν οι ακτίνες του ήλιου (πχ βιτρίνα) ακόμα και αν οι θερμοκρασία είναι κάτω από τους 25°.

    ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
    Βάρος (gr) : 90 
    ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
    ΨΗΦΙΣΤΕ
    Σύνολο Ψήφων: 0

    Είδατε πρόσφατα

    Το καλάθι σας είναι άδειο

    Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

    Πληροφορίες

    Ρυθμίσεις

    Απόρριψη

    Αποδοχή

    Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
    Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
    Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

    Αποθήκευση