ΚΡΑΣΙ CHATEAU DE FIEUZAL GRAND CRU CLASSE 2005 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142001028

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ CHATEAU DE FIEUZAL GRAND CRU CLASSE 2005 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142001028
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ο πύργος του Fieuzal είναι αναγνωρισμένος ώς ένα από τα στολίδια της περιοχής. Τρεις αιώνες παράδοσης και με τον πάπα Leon XIII να δείχνει την προτίμησή του γεμίζοντας τα κελάρια του με το εξαιρετικό vintage του 1893!
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Chateau Fieuzal είναι πλούσιο πορφυρό χρώμα, τανίνες που στις καλές χρονιές αποκτούν μεταξένια δομή, πολυπλοκότητα στο μπουκέτο με καπνιστές νότες από μαύρα φρούτα. Πίνετε και στα 6-8 έτη από την παραγωγή φρέσκο όμως και μετά από 10-20 έτη που έχει αποκτήσει την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και τις πιο μαλακές και μεταξένιες τανίνες. |
Ποικιλίες : | Cabernet Sauvignon 60%, Merlot 33%, Cabernet Franc 4,5% και Petit Verdot 2,5% |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
% αλκοόλ : | 12,5% |
Φύλαξη - Παλαίωση : | 10-20 έτη |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | Ιδανική θερμοκρασία 16 - 18°C. Χρειάζεται μετάγγιση. |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Σοδειά : | 2005 |
Περιοχή : | Pessac Leognan |
Οινοποίηση : | Η προτεραιότητα του πύργου κάθε χρόνο δίνεται στην καλλιέργεια και στην περιποίηση των κλημάτων. Με σεβασμό στο περιβάλλον και με τις παραδοσιακές τεχνικές να εκτελούνται ακόμη και σήμερα όλη η προσπάθεια επικεντρώνεται στην παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας και διατήρησης των χαρακτηριστικών. Δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωρίμανση σε βαρέλια για 16-24 μήνες και διύθιση με ασπράδι αυγού. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ CHATEAU DE FIEUZAL GRAND CRU CLASSE 200...
Περισσότερα -
ΣΕΤ ΚΑΛΤΣΕΣ JACK & JONES JACREGEN TENNIS 1226...
Περισσότερα -
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΡΟΛΟΙ KOMONO WINSTON HAPPY SOCKS-PO...
Περισσότερα -
ΜΠΛΟΥΖΑ ASICS ICON SS TOP ΛΑΔΙ (XL)
Περισσότερα -
ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 2 ΦΙΑΛΩΝ CHATEAU NICO LA...
Περισσότερα -
HIKVISION DS-2CE16C0T-IT3 2.8 HD720P EXIR BUL...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |