ΚΡΑΣΙ PESQUERA CRIANZA 2009 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142000642

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ PESQUERA CRIANZA 2009 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142000642
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ακόμη και το πιο απλό pesquera είναι ιδιαίτερα αξιόλογο. Μοναδική διαδικασία παραγωγής και αμπελώνες με οινική παράδοση μερικών δεκαετιών για εάν κόκκινο κρασί από 100% Tempranillo.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Το κόκκινο χρώμα κερασιού αποπνέει νεότητα και χαρακτήρα φρούτων. Στη μύτη το έντονο μπουκέτο αποκαλύπτει τα καλύτερα κόκκινα φρούτα σε συνδυασμό με το άριστο άρωμα ξύλου. Νότες από ξερά φύλλα και μπαχαρικών όπως βανίλιας. Στον ουρανίσκο στην αρχή είναι απαλό και στη συνέχεια πλούσιο με ώριμες τανίνες και έξοχη ισορροπία οξύτητας και αλκοολικής περιεκτικότητας. |
Ποικιλίες : | Tempranillo 100% |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
% αλκοόλ : | 13% |
Συνοδεύει : | Οι φρουτώδεις πλούσιες τανίνες συνιστούν την κατανάλωση στους 17-18οC και συνοδεία των καλύτερων ψητών, πουλερικών, μοσχάρι σιγοβρασμένο καθώς και ημιώριμα αγελαδινά και κατσικίσια τυριά. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 17 - 18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Σοδειά : | 2006 |
Περιοχή : | Ribera del Duero |
Αμπελώνες : | Ο Alejandro Fernandez είναι ο ζωντανός μύθος του αυτοδημιούργητου ανθρώπου. Πάντα είχε ως όνειρο την απόκτηση δικού του οινοποιείου. Τελικώς το απέκτησε το 1972 όπου με τη βοήθεια ενός πιεστηρίου του 16ο αιώνα ξεκίνησε την παραγωγή. Χρειάστηκαν περίπου 10 έτη ώστε το οινοποιείο να αποκτήσει τη μορφή που έχει και σήμερα, με το πιεστήριο του 16ου αιώνα να διατηρεί θέση συλλεκτική. Ήταν η εποχή όπου άλλοι ξερίζωναν τα αμπέλια για να καλλιεργούν άλλα φυτά όπως παντζάρια και τον χαρακτήριζαν ώς ο τρελός του χωριού. Σήμερα κατέχει 200 εκτάρια αμπελώνων που προμηθεύουν το οινοποιείο για την παραγωγή. Αλλοι αμπελώνες βρίσκονται σε δύσβατες ταράτσες λόφων και άλλοι σε υψόμετρο ακόμη και 1000 μέτρων. Σε όλους τους αμπελώνες καλλιεργούνται tempranillo τη "βασίλισσα των ρογών" και η ποικιλία στην οποία ο Alejandro είναι μάστερ! |
Οινοποίηση : | Σε όλα τα κρασιά Pesquera πρώτα απομονώνονται οι ρόγες από το μίσχο και μετά ακολουθεί η διαδικασία maceration για 2-3 εβδομάδες. Οι ρόγες εν συνεχεία πιέζονται και χωρίς φιλτράρισμα οδηγούνται σε βαρέλια για την ωρίμανση. Η ωρίμανση διαρκεί 18 μήνες σε νέα αμερικάνικα δρύινα βαρέλια και εν συνεχεία για 6 μήνες στα μπουκάλια πριν την διάθεση στην αγορά. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ PESQUERA CRIANZA 2009 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
Περισσότερα -
FLASH ON LRN C2 SUDENTS BOOK
Περισσότερα -
ΡΑΝΤΑΚΙ REEBOK STUDIO CONTRAST STRIPE TANK ΚΙ...
Περισσότερα -
ΜΠΟΤΑΚΙΑ LEVI'S JAX PLUS MINI VFOR0102S ΚΑΦΕ/...
Περισσότερα -
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ EGLO 94547 ΜΑΥΡΟ/ΧΑΛΚΟΣ 'MOG...
Περισσότερα -
ΣΤΑΝΤ ΕΡΓΑΣΙΑΣ PERUZZO 361 (ΜΕ ΜΕΓΚΕΝΗ)
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ 2017 ΡΟΖΕ 750 ML
Περισσότερα -
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ASICS GEL-IMPRESSION 8 ΜΩΒ/ΛΙΛΑ (USA...
Περισσότερα -
ΜΠΑΛΑ NIKE CLASSIQUE ΛΕΥΚΗ/ΜΑΥΡΗ
Περισσότερα -
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ - LASER STICKERS SPIDERMAN GIM
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |