ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2004 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142000604

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2004 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142000604
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Asji το κρασί που διαφυλάττει και προστατεύει την υπεροχή των Barbaresco κρασιών. Μόνο τα καλύτερα κλήματα του Bricco Asili συμμετέχουν στην παραγωγή.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Κόκκινο χρώμα με λίγο κεραμιδί, ένταση, βάθος, πυκνότητα. Πυκνότητα υπάρχει και στη μύτη. Δείχνει καθαρό, κομψό φρούτο, διακριτικά μπαχαρικά και μία νύξη αρωμάτων δέρματος. Φίνες, αλλά παρούσες τανίνες στο στόμα, με όγκο λόγω του αλκοόλ και νεύρο. |
Ποικιλίες : | 100% Nebbiolo |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
% αλκοόλ : | 13% |
Φύλαξη - Παλαίωση : | Ιδανικό μετά από 4-10 χρόνια ανεξάρτητα έτους και μετά από 15-20 έτη για τις εξαιρετικές χρονιές. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 16 - 18°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Σοδειά : | 2004 |
Περιοχή : | Piemonte |
Αμπελώνες : | Έκταση 4 εκταρίων με κλήματα που φυτεύτηκαν το 1965. Καλλιεργείται nebbiolo αποκλειστικά. Έδαφος με σύσταση 49% άργιλο, 32% ίλυ, 19% άμμο και PH 8.12 |
Οινοποίηση : | Η ζύμωση πραγματοποιείται σε θερμοκρασία 30οC. Η μηλογαλακτική ζύμωση ακολουθεί σε θερμοκρασία 18οC μετα από μικρή maceration της φλούδας για 7 ημέρες. Η ωρίμανση διαρκεί 24 μήνες και λαμβάνει χώρα σε μεγάλα παραδοσιακά βαρέλια και μερικώς σε μικρότερα των 3 εκατόλιτρων. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2004 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
Περισσότερα -
ΜΑΓΙΟ ARENA MIZUKI U CLIP BACK ONE PIECE ΜΑΥΡ...
Περισσότερα -
ΦΟΥΛΑΡΙ ΜΕ ΓΗΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Περισσότερα -
ΠΟΛΥΚΟΠΤΗΣ ROHNSON R-5120
Περισσότερα -
ΚΡΑΣΙ CAVE YVES CUILLERON CORNAS LE VILLAGE 2...
Περισσότερα -
ΖΕΥΓΟΣ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ LE BLANC ΦΑΚΕΛΟΣ GREY (2...
Περισσότερα -
ΜΠΟΥΦΑΝ CMP SOFTSHELL JACKET WITH DETACHABLE ...
Περισσότερα -
ΣΑΚΟΣ NIKE BRASILIA TRAINING DUFFEL BAG SMALL...
Περισσότερα -
ΣΕΤ ENERGIERS ΜΠΛΕ ΜΑΡΕΝ (116ΕΚ.)-(4-5 ΕΤΩΝ)
Περισσότερα -
ΑΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ NIKE DRY TRAINING TOP ΜΠΛΕ (X...
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |