Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
To top
Λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Ιταλία
Γαλλία
Μπορντώ
Βουργουνδία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%

ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2004 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML 142000604

1 αξιολόγηση
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2004 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST

Εξαντλημένο

 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΚΡΑΣΙ BARBARESCO ASIJ 2004 ΕΡΥΘΡΟ 750 ML
142000604
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Asji το κρασί που διαφυλάττει και προστατεύει την υπεροχή των Barbaresco κρασιών. Μόνο τα καλύτερα κλήματα του Bricco Asili συμμετέχουν στην παραγωγή.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Κόκκινο χρώμα με λίγο κεραμιδί, ένταση, βάθος, πυκνότητα. Πυκνότητα υπάρχει και στη μύτη. Δείχνει καθαρό, κομψό φρούτο, διακριτικά μπαχαρικά και μία νύξη αρωμάτων δέρματος. Φίνες, αλλά παρούσες τανίνες στο στόμα, με όγκο λόγω του αλκοόλ και νεύρο. 
Ποικιλίες : 100% Nebbiolo 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
% αλκοόλ : 13% 
Φύλαξη - Παλαίωση : Ιδανικό μετά από 4-10 χρόνια ανεξάρτητα έτους και μετά από 15-20 έτη για τις εξαιρετικές χρονιές. 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 16 - 18°C 
Μέγεθος φιάλης : 750 ml 
Σοδειά : 2004 
Περιοχή : Piemonte 
Αμπελώνες : Έκταση 4 εκταρίων με κλήματα που φυτεύτηκαν το 1965. Καλλιεργείται nebbiolo αποκλειστικά. Έδαφος με σύσταση 49% άργιλο, 32% ίλυ, 19% άμμο και PH 8.12 
Οινοποίηση : Η ζύμωση πραγματοποιείται σε θερμοκρασία 30οC. Η μηλογαλακτική ζύμωση ακολουθεί σε θερμοκρασία 18οC μετα από μικρή maceration της φλούδας για 7 ημέρες. Η ωρίμανση διαρκεί 24 μήνες και λαμβάνει χώρα σε μεγάλα παραδοσιακά βαρέλια και μερικώς σε μικρότερα των 3 εκατόλιτρων. 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 1

Είδατε πρόσφατα

Το καλάθι σας είναι άδειο

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση