Ξέχασα το password
Εξέλιξη Παραγγελίας Περισσότερες Πληροφορίες
Εξέλιξη παραγγελίας
Συμπληρώστε τον κωδικό της παραγγελίας σας
Αναζήτηση
Πληροφορίες
Σύνδεση χρήστη
Εγγραφή χρήστη
Email
Κωδικός
Επιβεβαίωση
Όνομα
Επώνυμο
Εγγραφή
Υπενθύμιση κωδικού χρήστη
Αν θέλετε να αποσταλεί το password στο e-mail σας, καταχωρήστε το e-mail σας
Αποστολή
To top
Λευκά κρασιά
Σαντορίνη
Μακεδονία
Πελοπόννησος
Λοιπές περιοχές Ελλάδας
Γαλλία
Παγκόσμιος αμπελώνας
Όλα τα λευκά κρασιά
Ερυθρά κρασιά
Ροζέ κρασιά
Orange wines
Γλυκά κρασιά
Σαμπάνιες-Prosecco-D Asti
Ποτήρια-Ανοιχτήρια-Αξεσουάρ
Coravin
Ουίσκι
Κονιάκ - Brandy
Ρούμι
Vodka
Gin
Τεκίλα - Mezcal
Τσίπουρο
Μπύρες
Liquers (Λικέρ)
Cream Liquers
Σιρόπια
Λοιπά Οινοπνευματώδη
Μινιατούρες
Δώρα - Καλάθια
Λευκά κρασιά ανά ποικιλία
Ερυθρά κρασιά ανά ποικιλία
Vegan/Bio
Σετ Ποτών / Κρασιών
Magnum φιάλες
Τελευταία φιάλη 50%

ΚΡΑΣΙ PULIGNY-MONTRACHET PREMIER CRU CLOS DU CAILLERET (MON.) 2005 ΛΕΥΚΟ 750 ML 142000401

Χωρίς αξιολογήσεις
Εξαντλημένο
ΚΡΑΣΙ PULIGNY-MONTRACHET PREMIER CRU CLOS DU CAILLERET (MON.) 2005 ΛΕΥΚΟ 750 ML
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ WISHLIST

Εξαντλημένο

 Εξαντλημένο 
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΚΡΑΣΙ PULIGNY-MONTRACHET PREMIER CRU CLOS DU CAILLERET (MON.) 2005 ΛΕΥΚΟ 750 ML
142000401
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Από το διάσημο Jean Chartron, με ιστορία από το 1859, τέσσερις γενεές παράδοση, τα λευκά κρασιά Βουργουνδίας, στην περιοχή Puligny Montrachet αξίζουν την προσοχή μας!

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : Χρώμα αχυρώδες λαμπερό. Στο μπουκέτο διακρίνουμε φρεσκάδα, εξαιρετικά κομψό. Νότες από λευκά φρούτα, γλυκά μπαχαρικά και αρώματα λουλουδιών. Στον ουρανίσκο διαπιστώνουμε γεύση μπριός και λουλουδιών. Εξαιρετική πολυπλοκότητα και μεγάλη διάρκεια.  
Ποικιλίες : Chardonnay 
Γλυκύτητα : Ξηρός 
% αλκοόλ : 13% 
Φύλαξη - Παλαίωση : Μπορεί να διατηρηθεί για 7 έτη από την ημερομηνία παραγωγής. 
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : 13 - 15°C 
Μέγεθος φιάλης : 750 ml 
Σοδειά : 2005 
Περιοχή : Bourgogne 
Αμπελώνες : Η μέση ηλικία των κλημάτων είναι τα 40 έτη. Έδαφος τυπικό Βουργουνδίας, πλούσιο σε άργιλο και ασβεστόλιθο. 
Οινοποίηση : Η παραγωγή λευκού κρασιού γίνεται με παραδοσιακό τρόπο. Μάζεμα με το χέρι. Η αλκοολική ζύμωση διαρκεί 6-8 εβδομάδες. Ακολουθείται από τη μηλογαλακτική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία των 17οC. Εν συνεχεία οδηγούνται στα κελάρια για ωρίμανση. Η διάρκεια ποικίλει ανάλογα με την ποικιλία και το έτος μεταξύ 10-11 μηνών. Η ζύμωση και η ωρίμανση γίνονται σε δρύινα βαρέλια (40% ανανεώνεται κάθε έτος και το υπόλοιπο 60% είναι 1,2 και 3 ετών). Πριν την εμφιάλωση προηγείται διήθηση.  
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΨΗΦΙΣΤΕ
Σύνολο Ψήφων: 0

Είδατε πρόσφατα

Το καλάθι σας είναι άδειο

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies.

Πληροφορίες

Ρυθμίσεις

Απόρριψη

Αποδοχή

Αναγκαία-Λειτουργικότητας: Τα αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας μας επιτρέποντάς σας να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
Επιδόσεων: Τα cookies αυτά συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανώνυμα οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, ποιές σελίδες έχουν τις πιο συχνές επισκέψεις.
Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια marketing είναι πιο αποτελεσματικά.

Αποθήκευση