ΚΡΑΣΙ BOURGOGNE CLOS DE LA COMBE CHARDONNAY 2005 ΛΕΥΚΟ 750 ML 142000395

Εξαντλημένο
Εξαντλημένο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΡΑΣΙ BOURGOGNE CLOS DE LA COMBE CHARDONNAY 2005 ΛΕΥΚΟ 750 ML
142000395
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Από το διάσημο Jean Chartron, με ιστορία από το 1859, τέσσερις γενεές παράδοση, τα λευκά κρασιά Βουργουνδίας, στην περιοχή Puligny Montrachet αξίζουν την προσοχή μας!
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ


Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά : | Χρώμα άχυρου με πράσινες ανταύγιες. Στο μπουκέτο διακρίνουμε φινέτσα και κομψότητα, αρώματα φρούτων (εσπεριδοειδή, μήλο και αχλάδι). Ωραία αίσθηση του δρύινου βαρελιού. |
Ποικιλίες : | Chardonnay |
Γλυκύτητα : | Ξηρός |
% αλκοόλ : | 13% |
Φύλαξη - Παλαίωση : | Μπορεί να διατηρηθεί για 3 έτη από την ημερομηνία παραγωγής. |
Θερμοκρασία σερβιρίσματος : | 13 - 15°C |
Μέγεθος φιάλης : | 750 ml |
Σοδειά : | 2005 |
Περιοχή : | Bourgogne |
Αμπελώνες : | Η μέση ηλικία των κλημάτων είναι τα 40 έτη. Έδαφος τυπικό Βουργουνδίας, πλούσιο σε άργιλο και ασβεστόλιθο. |
Οινοποίηση : | Η παραγωγή λευκού κρασιού γίνεται με παραδοσιακό τρόπο. Μάζεμα με το χέρι. Η αλκοολική ζύμωση διαρκεί 6-8 εβδομάδες. Ακολουθείται από τη μηλογαλακτική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία των 17οC. Εν συνεχεία οδηγούνται στα κελάρια για ωρίμανση. Η διάρκεια ποικίλει ανάλογα με την ποικιλία και το έτος μεταξύ 8-12 μηνών. Η ζύμωση και η ωρίμανση γίνονται σε δρύινα βαρέλια (10-40% ανανεώνεται κάθε έτος). Πριν την εμφιάλωση προηγείται διήθηση. |
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Είδατε πρόσφατα
-
ΚΡΑΣΙ BOURGOGNE CLOS DE LA COMBE CHARDONNAY 2...
Περισσότερα -
ΚΡΑΓΙΟΝ LEE HATTON, HYDRATING LONG LASTING NΟ...
Περισσότερα -
APACER DDR3 2GB PC10600 1333MHZ GOLDEN COVER
Περισσότερα -
EPSON STYLUS D120
Περισσότερα -
ΝΕΣΕΣΕΡ BENZI BZ5327 ΓΚΡΙ
Περισσότερα
Το καλάθι σας είναι άδειο |