ΠΑΙΔΑΚΙ Μ ΑΣΠΡΑ ΓΕΝΙΑ 108222063
Παράδοση σε 2-3 μέρες
Φανταστείτε αυτό το βιβλίο σαν βόλτα στο απρόβλεπτο μυαλό μου, σαν κουτί που περιέχει την καρδιά μου, σαν σπίτι χτισμένο με λέξεις, όπου ζει η αλήθεια για τον Πέτρο.
Στις σελίδες του θα βρείτε πολλή μουσική, τα βιβλία που ομόρφυναν τη ζωή μου, τις απανωτές μου αποτυχίες στο άθλημα της φιλίας, τον πρώτο μου έρωτα (δεν είναι αυτό που νομίζετε), σκηνές απ’ τον παραδεισένιο βίο μου με τον Τάσο, λόγια λατρείας για τον Μάνο Χατζιδάκι, τη μάνα μου με τα λυπημένα γόνατα, ένα ορφανό ευθυμογράφημα (και το γιατί γράφω κωμικά βιβλία), δύο ανέκδοτα κεφάλαια απ’ την πρώτη γραφή του Βιβλίου της Κατερίνας, την τρέλα μου σε όλες τις μορφές της, το βρακί της ελευθερίας, το πώς έγινα συγγραφέας (σπόιλερ: κατά τύχη) και τη μοναδική φορά στην ιστορία που έβγαλα τον σκασμό.
Έχω ζήσει περισσότερο απ’ όσο θα ζήσω, αλλά η σκέψη δεν μου φέρνει στεναχώρια. Είναι θαύμα το ότι έφτασα ως εδώ, το ότι μου δόθηκε και μου δίνεται κάθε μέρα τόση αγάπη. Με λίγη τύχη, φέρτε μου τα γεράματα να τα φιλήσω!
Φανταστείτε το βιβλίο της ζωής μου σαν παιχνίδι που παίζει το φως με το σκοτάδι εδώ και κοντά μισόν αιώνα. Το πρώτο κλάμα και το τελευταίο γέλιο μες στην ίδια ανάσα.
Είδατε πρόσφατα
-
ΠΑΙΔΑΚΙ Μ ΑΣΠΡΑ ΓΕΝΙΑ
Περισσότερα -
ANDA 1 ALUMNO
Περισσότερα -
ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (ΜΠΛΕ)
Περισσότερα -
QUO VADIS HOMO CORRUPTUS
Περισσότερα -
ΧΟΡΔΙΣΤΕΣ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


