ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 108219139
Παράδοση σε 4-6 μέρες
Στη ζωή υπάρχουν εκείνοι που δεν τους τρομάζει ο κόσμος, και εκείνοι που κάτω από το δέρμα της κατοικεί ένα κρυφό κακό.
Για τον Λόρις όλα ξεκίνησαν όταν ήταν μικρός, τότε που τα καλοκαίρια ήταν μαγευτικά σαν το περιβόλι του παππού του. Όταν βρισκόταν μαζί του, η μανιώδης ανάγκη του να διαβάζει καταλάγιαζε, και μάθαινε πράγματα θαυμαστά, της να φτιάχνει περιστερώνες και να εκτρέφει περιστέρια με ιριδίζοντα φτερά.
Σήμερα, ο Λόρις είναι τριάντα χρονών. Η θέση του στον εκδοτικό οίκο όπου εργάζεται είναι επισφαλής και το άγχος του μήπως δεν φανεί αντάξιος των περιστάσεων της ζωής τον συνθλίβει. Κλείνεται στον εαυτό του, αρχικά για να αμυνθεί και στη συνέχεια για να αφουγκραστεί τα σήματα κινδύνου που του στέλνει το σώμα του. Γιατί -είναι βέβαιος- μέσα του φωλιάζει ένα κακό ικανό να σαρώσει κάθε ίχνος ελπίδας και μέλλοντος. Κι ενώ οι γιατροί, η κοπέλα του, οι γονείς του φαντάζουν όλο και πιο απόμακροι, στον Λόρις απομένουν μόνο δύο σύμμαχοι: τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -ανακούφιση και τροφή για τα φαντάσματά του- και η Καταστροφή, ένα πλάσμα που αλλάζει συνεχώς μορφή -ουρά γάτας, δέρμα φιδιού, αυτιά λύκου- και στέκεται δίπλα του της πιο δύσκολες στιγμές.
Η Τζούλια Καμινίτο αφηγείται την ιστορία μιας ολόκληρης γενιάς που βιώνει τη μοναξιά του διαδικτύου και την εργασιακή ανασφάλεια. Δημιουργεί μια ονειρική ατμόσφαιρα στήνοντας, ανάμεσα στα κτίρια της πόλης, αυτό το σκοτεινό δάσος που πρέπει να διασχίσει κανείς προκειμένου να επιστρέψει στο φως.
Είδατε πρόσφατα
-
ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Περισσότερα -
ΥΠΟΠΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ
Περισσότερα -
ΙΟΥΔΑΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ
Περισσότερα -
PLACEBO
Περισσότερα -
Ο ΤΟΜΑΣ ΜΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Περισσότερα -
KAWAII ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΝΑΚ
Περισσότερα -
BEING DIGITAL
Περισσότερα -
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
Περισσότερα -
ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΠΙΤΙ
Περισσότερα -
Η ΛΙΜΝΗ
Περισσότερα
|
Το καλάθι σας είναι άδειο |


